Feles tartás? (lent)
Vélemények?
Akkor ez olyan, hogy az enyém is a ló meg a másik fél-é is?
És a ló költségei felét fizetem. Plusz ha az én hibámból történik valami akkor azt teljesen.
Attól függ, hogy ki a másik fél.
Nekem barátnőm, és nálunk 100%-ban működik.
Egyik barátunk a másik fél.
Hú ezt nem értem. :) Hogy érted, hogy 100% ?
És erről milyen papírt szoktak írni?
Lásd: utolsó vélemény...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__2535756-a-kozo..
Régi, de igaz mondás: közös lónak túros a háta
Első vagyok.
Úgy értem, hogy minden remekül megy.
Nálunk nincs is papír. Papíron a ló az enyém ugyan, mert én kaptam. De egyedül nem tudom eltartani. Ő meg szeret lovagolni.
Így felesben fizetjük a bértartást, az oltást, féreghajtást, körmölést, szállítást, mindent. És mindketten akkor lovagolunk, amikor akarunk. Ha együtt megyünk, akkor is megegyezünk. Akkor sincs gond, ha egyikünk lovagol, a másik pakolja neki a rudakat, meg edzést tart. Szóval így értem a 100%-ot.
Nálunk nem játszik a papír.
És mielőtt belémköt valaki, nem tizenévesek vagyunk. Én 20 vagyok, dolgozom, ő is 20 fölött van, neki is van munkája, meg minden.
Szóval... nálunk bejött. Orvosi költségek is felesbe mennek. Tehát ha olyan ember, akiben megbízol, vagy a szüleid ha róluk van szó, akkor én be merném vállalni.
Jah, és sokszor megbeszéltük, barátnőmnek sincs gondja, hogy papíron az enyém a ló. A lovardában is őt is ugyan úgy tulajdonosként kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!