Feles tartásról érdekelnének vélemények! Pozitív és negatív tapasztalatok egyaránt. Esetleg van itt olyan, aki feles gazdit keres? Bp. Főleg XVII. ker vagy Pécel jöhet szóba.
Nézd csak, itt van egy:
A 17. kerületben volt már felestartásom, nagyon jó ajánlat volt, havi 10.000ft és korlátlan lóhasználat :) Korrekt kis emberkék voltak, a ló viszont nem volt nekem való. De teljesen megértették, hogy miért szeretnék kiszállni a felesből, nem volt gond.
Én régebben tartottam felestartában egy lovat, a gazdája több mint 100 km-re lakott, ezért csak hétvégente jött le, hétközben enyém volt a ló. pár hónapig jól működött a dolog, aztán a gazdi féltékeny lett rám, ezért elvitte a lovat, aki aztán jól a fejére nőtt. Kicsit vegyesen élem meg a dolgot, mert nagyon megszeretttem a lovat, és fájt hogy egy szó nélkül elvitte.
Szóval az ilyenekre fel kell készülni...
mindent le kell írni, mi kinek a felelőssége, meg ilyenek.
Jó keresgélést!
A jó kapcsolat alapja a jó szerződés. Ha már az elején azt látod, hogy valamiben nem értetek egyet jobb hagyni, mert később csak bajod lesz belőle.
Én is voltam felestartó egy ideig, jól is működött a dolog, csak a lóval voltak gondok és úgy gondoltam, hogy problémás lovakat lovagoltam eddig is, ingyen, így nem éreztem fair-nek hogy szenvedek a lovával hogy jobb legyen és még fizetek is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!