Nem tudom irányitani a lóvat. H. lye kérdés, de hogy kell?
Sziasztok, pár hónapig az ismerősöm tanyájára vigyázunk a családdal. Mondta, hogy ha kedven van, akkor nyugodtan lovagolhatok... kedvem lenne, csak évekkel ezelőtt ültem lovon, az is száron ment. Meg szadadon egy öreg kancával voltam nagypapinál, de az a ló kiskoromtól ismert és mindig tudta mit szeretnék.
Fogalmam sincs hogy hogyan viszonyuljak egy idegen lóhoz.
Tegnap este felszerszámoztam, ráültem és a ló elkezdett körbe körbe menni, mintha a fenekét akarta volna megfogni :)
Öcsémnek gond nélkül elindult, és ment arra amerre öcsi vitte.
Amikor rajta vagyok a lovon, és elinditom, az úgy néz ki, hogy csípőből toló mozdulatot csinálok és közben rásegitek a csízmával, nem?
Irányitásnál pedig a szár rövid... és ugyan úgy használom a csizmasegédletet, nem jól emlékszem?
Szia!elöször is lovat nem lóvat:)
hajtsd derékkal,igen csizmasegítség is kell,és még egy picit segíts rá szárral:)
Mert nem vagy elég határozott és ő szórakozik veled. Derékmozdulat alig kell. Pláne, hogy ez említése se méltó dolog mert elég csúnya ha valaki erős csípősegítséget ad.
Elindításkor csizma határozottan, szár megtart. Lovaglás közben a szár nem rövid hanem feszes. Tartasz egy határozott de gyengéd kontaktust a szájával. Szóval nem abba kapaszkodsz.
Köszönöm a válaszokat, ma este is teszünk egy próbát.
Igen, tudom, hogy a lovat rövid oval írjuk, és bocsánat, de a telefonon néha elnyomok egy egy gombot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!