Miért van ez? Csak nekem van ilyen érzésem?
Figyelt kérdés
Már egyedül vágtázom egy ideje de semmi kúlönöset nem érzek mindenki lelkendezik milyen jó és gyors a vàgta de valahogy nekem nem tetszik elöször féltem vágtázni ,most már nem de nekem valahogy akkor sem tetszik a vágta. Már nem is kapaszkodom vágtánál szóval nem egyszer vágtáztam!Ügetesben is biztos vagyok tudom irányitani a lovat!Csak nekem van ilyen érzésem?Megkedvelem valaha?2012. szept. 17. 19:13
1/3 anonim válasza:
Amikor még lovagoltam, én sem szerettem vágtázni. A lépés lassú volt, a vágta pedig egyszerűen nem az én világom volt, vagy nem tudom. Illetve szőrén vágtázni szerettem, de általában ügetésben mentem. Én nem szerettem meg annyira vágtázni, de szerintem ez emberfüggő.
2/3 anonim válasza:
Én imádom a vágtát,az ügetést kevésbé.Kedvencem a gallop és a vágta,mert olyan lendületes,gyors és szabadságot sugároz.A lépés nekem is lassú,de tudok menni a lóval gyorsabb lépésben is.Ez a dolog emberfüggő,szerintem ha most nem szereted a vágtát,akkor annyira sosem fogod,mint aki az elejétől szereti,és egy biztos: Sosem leszel zsoké XD.
Nem gond ez amúgy.
TIPP:
Lépésben tegyetek le rudakat,azokat kerülkesd,ügetésben is,így feldobod az egész lovaglást. :D
3/3 anonim válasza:
egyszer menj ki terepre egy hatalmas mezőre, olyan lóval amelyik szeret menni. A siker (majdnem) garantált! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!