Amikor lovagolok a nyereg mindig dörzsöl ott lent, és néha olyan érzésem van, mint ha. Na szóval értitek. Ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 11:20
1/9 anonim válasza:
igen, ciki, mert nem jó az ülésed. dőlj hátrébb, és ülj az ülőcsontodon
3/9 anonim válasza:
Én nem értem felvilágosítanál, hogy jobban értsem a kérdést?
4/9 anonim válasza:
Számomra sem igazán világos, de segíteni szeretnék, úgyhogy örülnék (és azt hiszem nem csak én), ha ezt bővebben is ki tudnád fejteni. :)
Semmilyen kérdés sem ciki, egyrészt mert lovasok vagyunk, másrészt mert ha ciki lenne sem tudnánk ki vagy, mi a neved, itt még felhasználó nevet sem kell megadni, úgyhogy igazából teljesen mindegy, ha máskor kérdezel sem fogjuk tudni, hogy te vagy az. Sőt, ha még véletlenül ismernénk is egymást, sem derülne ki, hogy ezt te kérdezted :)
5/9 anonim válasza:
Istenem de értetlenek vagytok. A kérdezőnek olyan érzése van, mintha éppen dugna. Kedves Kérdező! ülj a nyereg legmélyebb pontjára, és ne a nunidon ülj, hanem a fenekeden. Magyarán ne told ki a feneked, és akkor nem a nunidon fogsz ülni.:D Próbálj meg az ülőcsontodon ülni.
6/9 anonim válasza:
Most olvastam én is, (bár eddig is tudtam :) ) a két ülőcsont, és a hasíték (fenék...) támaszt a anyergen.
7/9 anonim válasza:
Na, így már világos, hát már ne haragudjatok, de nem mindenkinek az jut az eszébe kapásból xD
De csatlakozom a két előttem szólóhoz akkor. :)
9/9 anonim válasza:
nekem azt mondták, nagyon jó hasonlat volt, hogy ott üljek, ahol a farzsebem közepe lenne egy (normálisan felvett szóval nem a 'menő' térdig letolt) farmergatyán - kiderült, h sokkal könnyebb egyensúlyozni és rájöttem h másfél évig rosszul ültem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!