Egy éves kan yorkym van. Sokat foglakoztam vele, okos. Mostanra mégse szeretm ugy mint az elején, talán mert nagyon rossz. Olyan érzésem hogy nem szeretem ezt a kiskutyát. örömében bepisil, jelölget, olykor a lakásban, az agyamra megy! Miert?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 22:48
1/7 anonim válasza:
Ha a lakásban jelölget akkor az csak is azért van mert falkavezérnek tartja magát. Dominancia... Nincs tisztában vele, hogy ki a főnök. Mostanra vált ivaréretté azért jelölget. Szerintem valamit elrontottál a nevelésénél. Lehet okos tud alap engedelmességi feladatokat, de nem hiszem hogy Téged tartana falkavezérnek ha jelölget a lakásodban.
2/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hány éves vagy?
Már csak azért,mert nagyon gyerekes a hozzáállásod:már nem szereted a "rossz"viselkedése miatt,elfelejtve azt az apróságot,hogy te rontottad el.
3/7 anonim válasza:
Igaza van a másodiknak, minden kutya olyan lesz, amilyennek nevelik. Sokan vannak oda a Yorkie-ért, mert édes kicsi törpe, de azt elfelejtik, hogy azért ő is kutya, sőt, terrier, aki egykor többek között patkányfogásra is használtak. Ahhoz meg azért lássuk be, kellett egy fellépés. A jelölgetésre most még talán megoldás lehet, ha ivartalanítod, de minél hamarabb, mert ha sokat vársz rögzül a rossz szokás.
4/7 anonim válasza:
Ezzel a könyvvel helyrehozhatod a problémát!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/7 anonim válasza:
Meg tudlak érteni, úgy érzed, mindent megadtál neki, próbáltad a lehető legjobban nevelni, és ő ezzel hálálja meg. De ez nem az ő hibája, hanem a tiéd, még akkor is, ha úgy érzed, mindent megtettél. Még van lehetőséged helyrehozni a hibádat: [link]
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.nem egészében tudtam leirni mi hogy van,de az biztos hogy kicsit el van rontva,mivel a párom családja ha náluk vagyunk,mindent megenged neki,azt is amit mi nem,meg az asztalra is felmehet.igy nehez megnevelni.okos,rengeteget foglalkoztam vele,miota elhoztuk,nekem fogad egyedül szot.a rosszasága pisibe,ugatásba értendö,j és nagyon szemtelen ami a kaját illeti.nehez ezt megtanitanom neki,ugy hogy más me4gengedi neki.most olvasok egy könyvet,amibe minden le van irva,és rávilágit a hibáira.probálok a legjobb anya lenni neki,szigoru is vagyok vele,nincs elkényeztetve se!ja és nem mellesleg nagyon kanos kisfiu,beleértve fiut lányt,macskát,mindent..:)
2010. febr. 28. 20:09
7/7 anonim válasza:
A Te kutyud nem kanos. Mint írtad kutyával, macskával. Ez a kutyus, mint előttem többen leírták, domináns... Még most kezdj el vele foglalkozni. És beszéljétek meg a család többi tagjával, hogy ne engedjenek meg neki többet, mint amit Te, mert ez csak erősíti benne a felsőbbrendűséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!