Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért írja itt mindenki ki,...

Miért írja itt mindenki ki, egy csomó kérdéshez, hogy egy ló tartása milyen sokba kerül, meg biztos van-e rá pénze, meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Szerintem akik lovat akarnak venni, azok jól tudják, hogy mennyibe kerül egy ló. Nem értem, miért kell ezt a milyen lovat vegyek című kérdésekhez odaírogatni. Ha egy gyerek komolyan gondolja, neki is a szülei gondolom tudják. Nem úgy döntik el, hogy veszek egy lovat, hogy azt hiszik, hogy 20 ezer forint. És szerintem ők maguk nagyon ól tudják, mire van pénzük. Nagyon unom az ilyen válaszokat. Mi értelme van?
2012. szept. 14. 19:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom, hogy sztem úgysem hallgatnak ránk...
2012. szept. 15. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:
De azért te mindent megtettél, úgyhogy innentől kezdve az ő baja ha elbasszintja a lovát.
2012. szept. 16. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!