Mi történt velem?
Figyelt kérdés
Ma voltam lovagolni és anyának mondtam hogy egy lovat kérek ballagásomra mert tesóm most fog ballagni és 160E ft-os nemzetközi karate táborba megy+ I phone-t kap és gondoltam egy alap hobby lónak is 100E ft-től kezdődik az ára.Anya meg azt válaszolta hogy még késöbb beszélünk erről mert még van a sulibol 2 évem.Van bértartás 30E ft itt a közelben és minden délután kijárnék a lovamhoz akár csak 1 órát is ha belefér az időmbe.De most annyira elbizonytalanodtam hogy anya pozitív dolgot mondott hogy akarok egy saját lovat...2012. szept. 8. 14:04
11/11 x) válasza:
Az történt hogy csak azért akartál lovat hogy te is kapjál már valamit ne csak a tesód. A Decathlonos cuccok meg kb másfél évig bírják utána vehetsz újat. Én se nagyon tudom hogy tényleg ennyire butácska vagy vagy pedig csak féltékeny... És ha majd tesód kocsit kap meg új házat? Akkor mehet a ló a p.csába mert neked kocsi kell meg ház... ha majd a tesód buliba megy akkor te is akarsz a lóval meg majd csak lesz valami.
Amúgy annyira szeretem amikor ráfogják az elkényeztetett kis csitrik hogy féltékenyek vagyunk.. mire édes? Arra hogy lesz egy lovad akivel 3-4 év múlva törődni se fogsz?
Üdv: egy 23 éves lány, 8 feles + 1 saját ló boldog tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!