Ha angol stílusban tanultam lovagolni és éveken keresztül abba lovagoltam akkor meg tudok tanulni western stílusban is lovagolni?
Még jó, hogy nem a vadnyugaton vagyunk 200 évvel ezelőtt. :D
Én rendszeresen keverem a két nyelvet. :) Pedig angolba ezerszer jobb vagyok mint németből. Azért gondoltam, hogy lehet keverni a kettőt, mert mondjuk amikor terepen vagyunk és a ló módjuk elrohan vágtába vagy valamitől megijed akkor én automatikusan rövid szárra fogom és úgy veszem fel. Szóval ha a western zablába kapnék így bele az aranyosan nézne ki azért. De én nagyon szeretném kipróbálni.
Velem is simán előfordult, hogy beszélgettem valakivel angolul, boltban voltunk, aztán egyszer csak felcseréltem, és elkezdtem a magyar boltosnak angolul, a külföldinek magyarul beszélni. :D
Na, de ha valaki komolyabban akar lovagolni valamelyik szakágban, akkor - szerintem - a másikat hanyagolni kell, hogy a választott szakág mozdulatai legyenek rutinszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!