Angol vagy Western nyereg?
Melyik olcsóbb?
És mivel másabb a western lovaglás?
Mind 2 tud drága lenni.. gagyit kapsz már 15-20 ért is.. az kb. 4-5 hónapig (talán) tart.. de mind kettőből láttam már milla felett..
Stübennek (angol) van nyerge talán 1,5 milla de örök garancia van rá..
Szóval ez attól is függ miben gondolkozol..
abban másabb a western nyereg hogy olyan mint egy fotel.
teljesen kényelmes, és a kengyel mivel nagyon nehéz, így nem csúszkál el összevissza rossz helyre, mindig tudod szépen tartani benne a lábad.
Egyik sem olyan olcsó, ha jó minőségű és kényelmes nyerget akarsz.
Western lovaglás elég sokban különbözik, igazából el kéne menned egy ranchra, ahol wescoban tanítanak, mert másképp ültet a nyereg, másképp kell adni pár segítséget.
a western nyerget cowboyok használtak sokszor töbnapos utakr!angol nyereget meg egy ket orara!
mondjuk én terepen angolal mentem es nm volt olyan rossz mondjuk nm arra figyeltem hanem a lora meg a szep tajra!:Dde a baratnom vett western nyerget es kiprobalhatam:baromi kenyelmes volt!
Mundjuk joval dragabb is!amugy attol is függ hogy szeretsz lovagolni meg anyagilag mi megengedett!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!