Jó minőségű western nyereg elérhető áron?
Maximum 50-60 ezer Ft értékben gondolkodom western nyereg vásárlásán, de minél olcsóbb, annál jobb. Hobbira kellene, a szintetikus nyergek nem tetszenek. Szerintetek ezen az áron már lehet jó minőségben venni?És hol?
A nagylovasnak nzétem ezt a nyergét:
de innen megmondom őszintén,félek rendelni, mert egyszer rendeltem egy patracot, annyira szét volt esve (kb. kínai minőség) hogy az első 5 percben kioldódott a kengyelszíj, aztán a heveder szíj, a kengyel meg kettétört, és még csak 5 percet volt használva... :/ Vélemények?
Tényleg csak hobbira kellene, kisebb terepekre, nagyon rákattantam de nincsen pénzem drága nyeregre.
Ennyiért nem fogsz kapni jó nyerget még használtan se.
Egy jó minőségű használt nyereg 100-150 ezer, egy új kb 200-300 ezer, ami tényleg tartós.
Szóval szerintem is várj ezzel, mert azok az olcsó nyergek kb annyit (se) érnek.
Ilyesmit keress szerintem, ha jól nézem ez 60e, a natowa (tattini márka ha minden igaz) nem olyan ótvar már.
E-mail: hungary@horze.com
Itt újat is kapsz 80 e ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!