Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Valaki tud jó lovas oktatást...

Valaki tud jó lovas oktatást Nyíregyháza környékén?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre megtanulni ugratni,már régóta eljött az ideje,és ehhez egy jó trénert szerettem volna keresni,aki megtanít versenyszinten ugratni.Haladó szinten lovagolok,terepen rengetegszer vágtáztam,galoppoztam.

Angolban,Westernben tudok lovagolni,A Természetes Lókiképzés alapjait tudom.

Nyergelni,kantározni tudok.Szívesen megyek lovardai segítőnek egy kis lovaglásért cserébe :)

Aki tud jó lovardát Nyíregyháza környékén,díjugratásra szakosodott edzővel írjon!!!

Köszi. :)

2012. aug. 17. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
keresgélj a neten
2012. aug. 17. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,de amit találtam,már élőben is láttam kívülről-belülről,de nem tetszett egyáltalán az oktatás.
2012. aug. 17. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
A Simai úti lovasiskolát próbáltad már?Bár a magas árak miatt nem sokszor voltam,az ottani oktatás nekem messze verte a többit,az edző pedig maga is versenyezteti lovait,talán ő is versenyzik(bár erre nem esküdnék meg)
2012. aug. 17. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fedeles lovarda a Tiszvasvári úton. Nekem tetszik az a hely, jó lovak vannak (párral komolyabb díjlovas versenyen is indultak), és egy alkalom, ha diák vagy akkor 3000Ft amúgy meg 5000. Egy alkalom 2 óra.

Pócsik Gábor ott a tanár, érdekes fazon, mondjuk a természetes kiképzés nem igazán érdekli, viszont lóbarát a hozzáállása, türelmes ember.

2012. aug. 17. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Simai úti lovarda amit már említettek. Alapból azt hiszem Kovács Lovardának hívják és ott is elég borsos árak vannak. Ugró edzés úgy hogy csak veled foglalkozik 7000 ha jól emlékszem. Voltam párszor, tetszett. Van fedelesük is, kulturált hely és a bácsi is nagyon rendes. Fedelest nem ajánlom. Akik nekem vannak ott ismerősök állandóan látom a képeket, hogy maguknak ellovagolgatnak és kész. Nem tudom hol laksz, de Ameko Lovasklub Döge. A biztos befutó. Folyamatosan versenyeznek(most éppen Fábiánházán vannak), mesés környezet, gyönyörű lovak és tökéletes edző. Még nem jártam náluk, de egyszer mindenképpen elmennék. Csak ajánlani tudom.
2012. aug. 18. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem oktatnak a Nyíregyházi Főiskola lovardájában is....ott is próbálj szerencsét...:)
2012. aug. 18. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A fedeles nekem is elég érdekes volt,a Tiszavasvári úton.Kisebb koromban járta oda,kb másfél évig,és az égvilágon semmit nem tanítottak meg azon kívül,hogyan szálljak fel és le a lóra/lóról.A paci menet közben aludt,s csak ment körbe körbe,no oktatás,max felügyelet.Egy-két emberkével,akik versenyeztek,foglalkoztak de az összes többi lovas csak úgy,,volt bele a világba".A Simai út viszont,bár mint említettem,piszok drága,ellenben ott oktatás van a javából.Amit tudok,azt onnan tudom...
2012. aug. 18. 22:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!