Hogy van ez? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szóval én szeretnék több időt a lovakkal tölteni.De 14 km van tölem a lovarda.De nem is ez a lényeg hanem hogy valakik oda mennek és segítenek de én nem akarok csak úgy beállítani és messze is van!Egy utcával arrébb vannak lovak de nem szeretek oda menni mert a lovaknak a gazdáinak vannak gyerekei igaz hogy nagyok de zavar és van egy hapsi(zsoké volt) aki lovakat gondozza ki lovagol a gyerekeikel ő tanította őket!Rá térve a kérdésre említ tegyek hogy többet tudjak a lovakkal lenni?Nekem kevés heti 1óra!2012. szept. 5. 14:33
1/6 anonim válasza:
Nem értem mi a bajod, na mindegy.
2/6 anonim válasza:
És szerinted ezt mi hogyan oldhatnánk meg itthonról...?
3/6 anonim válasza:
Ha mehetsz a szomszéd utcába, én a helyedbe oda mennék. Nem hiszem, hogy olyan kiállhatatlanok azok a gyerekek. Próbálj velük barátkozni!
4/6 anonim válasza:
Mész a szomszéd utcába, vagy buszozol/vonatozol 14 km-t, esetleg kereshetsz más lovasokat is környéken.
5/6 anonim válasza:
14 km-be még senki nem halt bele :) amugy meg ha nm bírod ki menj a szomszédba és ne elvárásokkal állj ezekhez hozzá, hogy közel legyen de ne legyen idegesítő ember. alkalmazkodj, neked is jobb lesz úgy
6/6 anonim válasza:
Utazol vagy kibírod a gyerekeket. Én inkább utaznék, mert ez a zsokés dolog elég szörnyen hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!