Ebben az esetben mit tehetnék?
A történet ott kezdődött, hogy az egyik osztálytársam szülei révén évekkel ezelőtt megismertünk a szüleimmel egy házaspárt. Akiknek akkoriban egy lovuk volt. Aztán befedeztették és az a ló volt a kedvenc lovam, na meg most is az. Aztán egy idő után vettek egy csikót. Így lett 3 lovuk. Az én kedvenc lovam egy Sodrott, az anyja Sportló fajtájú, a csikó amit vettek az egy Magyar félvér herélt paci. Az én kedvenc lovamat csikó korától ismerem, szinte én neveltem fel , a belovaglásába is segítettem, vettem neki kötőféket, patazsírt, nyeregalátétet, takarót meg minden ami kellett. Szóval szinte sajátomnak éreztem. És a bácsi 55-60 között van és a felesége is. A felesége nem ért annyira a lovakhoz de mondjuk megetetni megtudja vagy ilyesmi. Rengeteget segítek nekik. Ha kell szénát pakolok , a trágyát lerakom , ki ganajászok, takarítom az udvart szóval bármit.
A lóba is rengeteg időt beleöltem, pénzt, energiát.
És múltkor hallottam, hogy állítólag elakarja cserélni valamelyik lovat talán tehénre. Mert a lovakból nincs haszna és a tehén ad tejet meg ilyesmi. És az én kedvenc lovam a legesélyesebb mert ő igavonó ló is. És állítólag már voltak is megnézni a lovakat.
De én nem akarom elveszíteni, ha kell bármit megteszek, mindennap lemegyek, ellátom, fizetek érte vagy bármi.
Megvenni sajnos nem tudjuk mert drágák a bértartások. Ami úgy normálisabb, ló barátabb.
Mit tudnék ez ellen tenni? Én eddig a bérlésre gondoltam. Hogy fizetjük és én átvállalom a lovat csak ne tegye meg. :( Nem akarom azt elveszíteni aki mellettem nőt fel. Nem tudom elképzelni nélküle az életemet és nem is akarom.
16/L
Sajnos ezen kívül semmit, beszélj vele, reménykedj hogy hajlik valami megoldásra.
De papíron semmi közöd a lóhoz, csak az övé, azt csinál vele, amit akar. Nem kell figyelembe vennie, hogy mennyit dolgoztál a lóval :(
Köszi :)
Bár nem tudom, hogy mit csinálok ha nem megy bele. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!