Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit tehetnék, hogy a szüleim...

Mit tehetnék, hogy a szüleim lovat engedjenek nekem? ( részletek lenn )

Figyelt kérdés
Sziasz tok! Kérlek ne ítéljetek el, ne írjátok , hogy sz aros kis törpe vagyok , meg hogy milyen drága, költség, húzza le az ember pénzét stb stb.. Én ezeket tudom! Ha akarjátok leírom! Szóval egész kicsi korom óta IMÁDOM a termeszetet, az állatokat Legfõképpen a lovakat!!! A helyembe tudjátok képzelni magatokat? értsetek meg légy szí'! Megõrülök lovak nélkül! Tudjátok , megvan mindenünk, pénzügyileg, helyileg, minden! Csak sajnos nem kicsikorom óta lovagolok, mert nem volt lovarda a környéken, meg amúgy is csak pónin lovagolhattam volna! Tudom, megelégedek a lovardai aranyos gyönyörũ lovakkal! :D Nem most rögtön úristen lovat akarok, hanem ballagásomkor, de õk csak húzzák a szájukat. Persze , még szép, hogy megértem õket!! Maximálisan! Sok pénzt húz le! Már nagyon régóta gyũjtöm a pénzem! Na akkor a lótartás bérben: Állatorvos, a havi bértartás, körmöltetés, lovarda bérlése, esetleg belovaglás, + a félrideg tartás, az ennivaló, most nem jut eszembe több! Akkor az otthoni : Nyereg, Kantár, kengyel, kengyelszíj, zabla, nyeregalátét, heveder, kaja, innivaló, víz, kötõfék, kikötõszár, csutakolóeszközök, állatorvosi felügyelet, körmöltetés, na meg egy injekció nagyon drága!! Nen csak úgy párezer ft! Reneteg pénz! De ennek ellenére IMÁDOM a lovakat!! Meghalnék értük!! Remélem valaki megért, vagy hasonló helyzetben volt/van. Lehet, hogy anyuék ha látják, hogy a lovaglást komolyan gondolom, mert ugye egyszer régen abbahagytam, akkor lehet róla szó.. Vagy van valmi ötletetek?? Nem tudom mit mondjak! Légy szíves normális válaszokat!! Már annyi "hideget" kaptam ! :SSS Elõre köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 7. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Hány éves vagy? Saccolhatok? 14? 16? Vagy egy éretlen 18? Lehet, hogy van szép házra meg miegymásra pénzetek, de azért egy ló... Hiszen Te is leírtad milyen drága és sok lóvé! Nem gondolod, h a szüleid másra szeretnének gyűjteni? Esetleg nekik is van valami álmuk? Én csak kutyát szeretnék, de még arra is várnom kell, de türelmesen kivárom, pedig egy kutya aztán igazán nem egy nagy luxus... Menjél dolgozni és lehet lovad! Amint én is találok melót nekem is lesz kutyám!

23/N aki már 10 éve vár arra, h kutyája legyen és még kell rá várnia kb úgy feleennyit...

2012. ápr. 7. 21:00
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Kérj kölcsön Kulcsár Attilától havi 10 milliót, ha ez megvan akkor már az anyagi része letudva ha csak ez lenne a probléma.Már csak arra kell figyelni , hogy az adás-vételi szerződésben (amikor a lovat veszed) ne legyen helyesírási hiba. E probléma kiküszöbölésére Dr Schmidt Pál urat ajánlom felkérni!

Vagy ha ez nem felelne meg neked, akkor szépen írd be a keresőbe vagy keresd vissza, a korábbi kérdések között, hogy hány ugyanilyen vagy erre a témára alapuló kérdés van és találsz pár választ. Sok sikert hozzá! PPPPPPPPPP

2012. ápr. 7. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet normális válaszokat írni! Annyira szánalmas, hogy itt sajnáltatod magad! Örülj neki, hogy egyáltalán hogy lovagolhatsz, és hogy lovak között lehetsz. Hidd el, nem kevés ember van, aki csak álmodni mer arról, hogy lovagolhasson, mert nincs lovarda a környéken vagy nincs pénzük rá. Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem vesznek neked lovat a szüleid. Nagyon szép, hogy ennyire szereted a lovakat, de ez már hiszti amit ide kiírtál.
2012. ápr. 7. 23:21
 4/12 anonim ***** válasza:

ne kérd a szüleidet,nőjj fel,dolgozz és ha mmeg van az anyagi stabilitás vegyél magadnak

én 19 éves vagyok,2 éve dolgozom és előtte is sokat spóroltam és végül megvan az olyan helyzetem hogy júniusban lovat vegyek,legalábbis 1 évig tudom tartani,utána ha kell a szüleim kisegítenek

2012. ápr. 8. 05:09
 5/12 anonim ***** válasza:
mellesleg ha tovább tanulsz egy másik városban,akkor mi lesz a lóval?
2012. ápr. 8. 05:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de hemzsegnek a kis tinik ilyen kérdései ettől az oldaltól. Konkrétan nekem kell hánynom tőle.

Sajnos még mindig nem vagy elég érett egy lóhoz. Próbáltad úgy beállítani a dolgot, hogy tudod mire van szükséget. De közben gőzöd nincsen hozzá. Már ott elbukott az egész, hogy gyűjtöd a kis pénzed. Ráadásul pont olyan a stílusod mint az egyik lovastársamnak és tőle falra mászok. Ha otthon akarod tartani, tudhatnád, hogy lovat nem tartunk egyedül mert társas lény és megőrül egyedül. Így rögtön plusz kiadás. Mi lenne, ha valami baja lenne a lovadnak?? 100000 Ft így pik-pak?? A szüleid olyan nagy örömmel dobnának a kezedbe ennyi pénzt?? Nem hinném. Pláne nem egy kislánynak. Most nagylánynak gondolod magadat, de ha tényleg mindenetek megvan akkor a szüleid vennének. Csak még vagy nem hisznek téged elégfelelősség tudónak és még túl fiatal vagy vagy pedig kvra nem vagy tisztába az anyagi helyzettel. Inkább kérdezd meg, hogy miért nem vesznek neked lovat és írd le kommentbe. Úgy könnyebb lesz!!

2012. ápr. 8. 08:51
 7/12 anonim válasza:
5%
Szia! Az ő válaszuk is valamilyen részben igaz csak más szemszögből kel nézni! :)De én tudok segíteni ugyan ebben a helyzetben voltam.Én is lovat akartam mert 10 éves korom óta lovagolok, és furán hangzik de nagyon sokat kellet "könyörögnöm" a szüleimnek.De végül megkaptam a lovamat Bellát. <3<3 :DD Nekem az volt a titkom, hogy a szüleim vittek akkor még lovagolni és nézték hogy-hogy lovagolok.A teljesítményemmel nagyon meg voltak elégedve.De többször mondtam nekik hogy jaj de ki mennék lovagolni vagy csak úgy mondtam nekik hogy vigyenek ki és egy idő után ki vittek, és ott ölelgettem puszilgattam a lovakat csak úgy ápoltam és ilyesmi és egy idő után rá jöttek hogy tényleg szeretem a lovakat.Nekem bejött lehet hogy neked is bejön. :DDD
2012. ápr. 8. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Fú, de nagy a pofád! Azt az eget! Kinek képzeled te magad? Azt hiszed, te vagy a legjobb lovas és mi meg sz@rt se értünk a lovakhoz? Nagyon tévedsz... pont, hogy te vagy az aki semmit nem tud. És még egy ilyen akar lovat... örülj, hogy lyuk van a se.ggeden! Majd ha eltartod magad, dolgozol, akkor majd lesz lovad!
2012. ápr. 9. 15:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Jujj ! Most beszartam tõletek! XD Tudjátok hany éve lovagolok? :D Elõször is. 8éves koromban kezdtem lovagolni, 17 éves vagyok :) Remélem tudtok számolni! Csak sajnos párszor abbahagytam. Kapaszkodjatok!!!!!!!!! A SZÜLEIM VESZNEK EGY LOVAAT!!! NAGYON BOLDOG VAGYOKKK!!!! Amúgy azért, mert látták ezt a kérdést, ammikor kiírtam. Tegnapelõtt, amikor látták, mennyit foglalkozom lovakkal, etetem, almozom, felszerelem, idomítom a lovakat, lattam , hogy beszélgettek az oktatóval. Elintézte ( késõbb mondta ) hogy van egy szomszéd bácsi, akinek születni fog egy csikója. Apja kisberi, anyja meg sportló. Gondolon széo lesz :)) nagyon nyugodt a kanca :) most majusban lesz a vemhességének a 10. hónapja!!!! Alig várom már!! Küldök képet ( HA TUDOK!!! ,LEHET, HOGY SZÜLEIM NEM ENGEDIK, NEM SZERETNÉK, HOG REKLÁMOZZAM A LOVAT ) Nincs haraag!! Sziasztok! <3 PUSZII
2012. ápr. 17. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy végül sikerült, de még mindig él az, hogy lovat nem tartunk egyedül. Kíváncsi vagyok, hogy bírsz majd egy csikóval ami ráadásul egyedül lesz. Vagy nem tudom hol tartod majd.
2012. ápr. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!