Mit tehetnék, hogy a szüleim lovat engedjenek nekem? ( részletek lenn )
Figyelt kérdés
Sziasz tok! Kérlek ne ítéljetek el, ne írjátok , hogy sz aros kis törpe vagyok , meg hogy milyen drága, költség, húzza le az ember pénzét stb stb.. Én ezeket tudom! Ha akarjátok leírom! Szóval egész kicsi korom óta IMÁDOM a termeszetet, az állatokat Legfõképpen a lovakat!!! A helyembe tudjátok képzelni magatokat? értsetek meg légy szí'! Megõrülök lovak nélkül! Tudjátok , megvan mindenünk, pénzügyileg, helyileg, minden! Csak sajnos nem kicsikorom óta lovagolok, mert nem volt lovarda a környéken, meg amúgy is csak pónin lovagolhattam volna! Tudom, megelégedek a lovardai aranyos gyönyörũ lovakkal! :D Nem most rögtön úristen lovat akarok, hanem ballagásomkor, de õk csak húzzák a szájukat. Persze , még szép, hogy megértem õket!! Maximálisan! Sok pénzt húz le! Már nagyon régóta gyũjtöm a pénzem! Na akkor a lótartás bérben: Állatorvos, a havi bértartás, körmöltetés, lovarda bérlése, esetleg belovaglás, + a félrideg tartás, az ennivaló, most nem jut eszembe több! Akkor az otthoni : Nyereg, Kantár, kengyel, kengyelszíj, zabla, nyeregalátét, heveder, kaja, innivaló, víz, kötõfék, kikötõszár, csutakolóeszközök, állatorvosi felügyelet, körmöltetés, na meg egy injekció nagyon drága!! Nen csak úgy párezer ft! Reneteg pénz! De ennek ellenére IMÁDOM a lovakat!! Meghalnék értük!! Remélem valaki megért, vagy hasonló helyzetben volt/van. Lehet, hogy anyuék ha látják, hogy a lovaglást komolyan gondolom, mert ugye egyszer régen abbahagytam, akkor lehet róla szó.. Vagy van valmi ötletetek?? Nem tudom mit mondjak! Légy szíves normális válaszokat!! Már annyi "hideget" kaptam ! :SSS Elõre köszönöm a válaszokat! :)2012. ápr. 7. 20:46
11/12 anonim válasza:
Próbáltál már kimondani ennyi K-t?
17 vagy és lovat vetetsz. :)
12/12 anonim válasza:
Na.. előre sajnálom a lovat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!