Ki az, aki elmúlt 13 éves, több, mint 165 cm, és saját, egyedüli (úgy értem, hogy nincs NAGYOBB lova), pónija (148 cm alatti lovacskája) van, és ő élete szerelme, és nem szeretne megválni tőle? :DD
(volt) barátomnak pónija van.. nagyon bírják egymást.. de szerintem az ő élete szerelme egy csaj.. nem egy ló (bocs.. :P)
14/l és akié a ló az is..
Jómagam pedig vonzódom a hataaalmas packókhoz.
Hát majdnem ebbe a kategóriába tartozom, kivéve a ló méretét illetően. :) Viszont nem egy ilyen ismerősöm van, bár olyan kicsi pónija egyikőjüknek sincs amire ne lehetne felülni pár kört ügetni, sőt majdnem gyorsabbak vágtában a lovamnál :D Szerintem aki már jó pár éve együtt van a lovával az érzi ezt az "élete szerelme" dolgot. Tényleg olyan mint a szerelem,de mégis inkább olyan fajta szeretet amit csak ló iránt tud érezni az ember. Szóval azért én maradok a barátomnál ha szerelemről van szó. :D (aki egyébként hisztizik ha a lovamat hívom véletlenül szerelmemnek :D)
Alapvetően a lovak személyiségét szeretjük, tehát mindegy hogy mekkorák. Aki meg azt szereti a lovában hogy fel lehet rá ülni az elmehet a p.csába :)
Van három is a négy centis kategóriából :D
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!