Hogy lehetne kezelni ilyenkor?
Ha edzésen egyszer vágtáztunk, utána már csak vágtázni akar. Hiába nem tépem, hanem testsúllyal venném fel, nem igazán lehet, ráadásul néha rossz lábra is ugrik be, főleg amikor ilyen ideges. Van hogy nagyon szépen dolgozik, de néha egyszerűen bekattan.
Hajlítgani ilyenkor képtelenség, folyamatosan tolja ki a fenekét, holott külső csizmával lezárom. (ha nagyon bedurvul, az elejét is emelgeti)
Rendszeresen van lovagolva, egyébként meg egy agyontelivérezett félvér.
Fog ez valamikor változni?
Heti 6 nap megy napi 1-2 órát, úgyh kimozogja magát, egyébként meg karámban van.
Ha kiskörre veszem, akkor is ugyan úgy tolja kifele a farát, és nem tudom hajlítani.
Edzőm van, mondja is amit kell, csak kíváncsi vagyok más véleményére is, mert sajnos csak ritkán jutok el edzésre.
Tényleg nem állandóan csinálja, van amikor úgy dolgozik, mint az álom, csak pár havonta rájön egy ilyen roham, és akkor elég nehéz vele, nem mindig van ott az edzőm.
Terepre is járunk elég gyakran, szóval még csak azt se lehet mondani hogy be van zárva.
Igen, csak időnként jön elő nála, mondjuk egy kicsit elrontották, már majdnem egy éve dolgozok vele, eddig 2-3 alkalommal volt nagyon durva kiborulása...
kiskörre szépen befordul, csak nem rendesen megy, nem támaszkodik, és dugja ki a farát. A futószárat lehet hogy majd bevetem.
Terepen egyébként nagyon jó fej, nem szokott vele gond lenni. Szeret menni, az biztos, de könnyen felvehető.
Köszönöm az eddigiek segítségét, ha valaki tud még tanácsolni valamit, annak örülnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!