Menyit kell ahhoz gyűjteni, hogy lovunk lehessen?
Te raktad föl a másik kérdést is ugye?
Amúgy nem vagyok szakértő de fél évre kb 80-150 E
Sok mindentől függ, de legfőképpen a következőktől:
- mennyiért veszed a lovat?
- hol tartanád? (van saját terület vagy csak bértartás lehetséges)
- hogyan takarmányoznád? (Ha van 1-1,5 ha legelőd vagy saját termesztésű zab vagy árpa stb., akkor nemigen kell takarmányt venned. Ha nincs, akkor havonta biztosan elmegy 10-20e az etetésére az aktuális áraktól függően. A szénáját tárolnod is kell, úgyhogy gond azért mindenképp lesz vele.)
- állatorvosi költségek mértéke
Ha szereted a lovakat és idővel lovas munkákat is be tudsz vállalni, akkor keresni is lehet vele, nemcsak költeni rá.
Igazából ha magának termeli az ember az abrakot az aratásra akkor is rámegy az a pénz amiért megvennéd. Bár eladni is lehet utána belőle.
Amiből a legtöbbet kell gyűjteni az meg a tapasztalat. Nem tudom jól gondolom-e de szerintem nem foglalkozol túl régóta lovakkal ha nem tudod kb mi mennyibe kerül majd. Akkor meg érdemes még várni. Na de mindegy, nem ezt kérdezted. Rengeteg dologtól függ, ahogy azt már leírták előttem. Egyáltalán magára a ló árára vagy kíváncsi vagy a többi dologra? Mit jelent az hogy "vannak felszerelések"? Milyen felszerelésre gondolsz? És válaszolhatnál az előttem feltett kérdésekre mert így csak annyit tudok mondani hogy 40-50ezer egy hónapban a lótartás, plusz ugyebár a ló, amiből rendeset nem kapsz 150-200ezer forint alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!