A gerincvédő jót tesz a hátnak is?
Szia! Amit olvastál, az nem minden esetben lehetséges. A gerincvédő azért van, hogyha leesel, megvédje a hátadat. Én gyógytesire is járok a gerincem miatt, de ez a kis páncél semmiben nem segít, és kényelmetlen is, nomeg meleg. Kezdő lovasoknak páncél teljesen felesleges, mert ők még nem eshetnek le, csak kobak kell és kész, (ahova én járok lovagolni, a 4-5 évesen van csak páncél, mert nem tudja úgy megtartani magát még ügetésbe, és szintén feláll az esés veszélye). Majd ha ugratsz, és egyedül (szabadon) is tudod irányítani a lovat, akkor már kötelező a páncél. (egyébként valamelyik versenyen tiltsák is a páncélokat). A hátad attól fáj, mert túl mereven ülhetsz a lovon, lazulj inkább el, a lábaid fognak majd fájni, akkor csinálod jól.
A gerincvédő ilyen-olyan, előszőr próbálj fel egyet, vagy kérj kölcsön valakitől, de feleslegesen ne vedd meg, legtöbb embernek csak csúnyább lesz a tartása, de valakinek jót tesz. Nekem nagyon nem jött be.
"Kezdő lovasoknak páncél teljesen felesleges, mert ők még nem eshetnek le"
.
.
.
Most ez teljesen komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!