Védőmellény, gerincvédő?
Mikor jobb a védőmellény, és mikor jobb a gerincvédő? Melyik véd jobban? Mennyibe kerülnek körülbelül? Milyen a jó márka?
Írjatok le mindent ezekről! Köszi
Gerincvédő olcsóbb, mint a mellény, általában ugrólovasokon és gyerekeken látom. Rajtam egyszer volt, de nagyon nem jött be, csak akadályozott. Mellényt militarysokon láttam eddig.
Gerincvédőt olyan 10 ezer környékén kapsz, mellényt 15-50 ezer, függ a márkától.
Nekem gerincvédőm van, de egy kicsit komolyabb, olyan, amit már a motorosok is simán használhatnak. Ha jól emlékszem 15000Ft volt. Felveszem, de nem szeretem... Akkor szoktam felvenni, ha terepre megyünk vagy ugratáshoz.
Védőmellénye a militarysoknak van, ha militaryzol, akkor vegyél ilyet szerintem, versenyen alapkövetelmény.
A mellény egyértelműen jobban véd, hiszen elöl is van.
Az gerincvédők ára olyan 10 000-20 000Ft körül van, a mellényeké 15 000-40 000Ft.
De van már légzsákon mellény is, aminek a viselete olyan, mint egy sima mellényé, de ha leesel, akkor úgy működik, mint az autó légzsákja így véd meg. Kényelmes és véd, viszont 90 000Ft..... Ha lenne pénzem ilyet vennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!