Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nektek miből áll egy lovaglófe...

Nektek miből áll egy lovaglófelszerelés? Csizmátok is van?

Figyelt kérdés
Nekem egy kobakom, egy nadrágom meg egy csizmám van (mondjuk a csizma az a rövidebb fajta.
2012. aug. 21. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kobak, 3 lovaglónaci, külön lovas pólók és pulcsi, bőr fűzős cipő, chaps, sarkantyú, kesztyű. Pálcám nincs saját(saját lovam sincs).
2012. aug. 21. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Vannak lovasgatyáim, kesztyűim, egy kobakom, 2 lovaglócipőm (illetve most már csak 1 mivel most adtam el a másikat), egy lábszárvédőm, egy csizmám, egy thermocsizmám, pálcám, lovaglózoknijaim...

Bővíteni szeretném még zoknikkal, egy másik csizmával, téli kesztyűvel, lovaglónadrággal. :)

2012. aug. 21. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Kobak, kesztyű, bőrcsizma (drága volt, de megérte, és edzésnél inkább gumicsizmát használok, vagy cipő+lábszárvédőt), gumicsizma, lábszárvédő, cipő, gerincvédő, nadrág (2 fehér versenyre, és 5 edzésre, abból kettő már eléggé kikopott a sok használattól)versenyzakó+ing, zakó, néhány lovas póló (csakis ujjatlanok), többféle pálca, sarkantyú (főleg versenyekhez, edzésnél nincs is nagyon szükség rá). Ezek csak azóta vannak, amióta versenyzem. Amikor még hobbiztam, akkor csak egy kesztyűm, meg egy pálcám volt, még kobak sem.
2012. aug. 22. 01:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Kobak

Kesztyű (mivel nem dörzsöli ki a kezem a szár, nyáron nem hordom, mert beesülök)

Pálca (nekem kell, mert lusta a suliló)

Nadrág

Cipő és chaps (ez neked is kellene, mert vagy csizma vagy cipő és chaps)

2012. aug. 22. 12:27
 15/17 anonim ***** válasza:
kobak, gerincvédő, kesztyű, csizma, lovaglónadrág, pálca :D azt hiszem ennyi:)
2012. aug. 23. 00:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Kobak

Lovaglónadrágok(1 versenyekre,2 normális anyagos és 1 aminek a belsején bőr van)

Csizma

Chaps

Kesztyű

Pár póló

Pálca

2012. aug. 28. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Kobak, a leggányabb pólóim, lovaglónadrág, zokni, csizma. Pálcám nincs, szinte sosincs rá szükség, ha véletlen lenne, akkor edzőm tud adni. :) De szerintem az utóbbi fél évben nem is volt a kezemben. :)
2012. okt. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!