Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen csizmátok és kabátotok...

Milyen csizmátok és kabátotok van? Vagy milyet szeretnétek venni?

Figyelt kérdés
Én szövetkabátot szeretnék,és olyan csizmát,ami tiszta szőrös. De mindenki azt mondja,hogy egyik se jó ötlet.
2011. nov. 15. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 szövetkabátom is van, sőt most akarok venni egy harmadikat, egy barnát.. Ja és szőrös csizmám xD nem haltam még bele... Nem tudom ki az a mindenki, de miért nem Te döntöd el, hogy mit veszel?
2011. nov. 15. 20:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindenki,akinek van,vagy volt már ilyene. Azt mondták,hogy a szövetkabát nagyon szöszöli a ruhát,a szőrös csizma meg beázik,és nagyon nehéz kiszárítani...
2011. nov. 15. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel én cipő bolond vagyok,így elég sok lábbelim van..Jelenleg van 4 csizmám..

ebből egyik motoros..

ilyenek vannak..

[link]

[link]

[link]

[link]

Ilyen kabátaim vannak.

[link]

[link]

[link]

38/N

2011. nov. 15. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:

fekete szövetkabátot szeretnék, és mondjuk egy ilyesmi csizmát:

[link]

Az a szőrmés csizma tavaly vagy tavaly előtt volt divat, de nekem akkor sem tetszett. Meg a mostani csizmatrendtől sem vagyok elragadtatva: [link]

Könyörgöm, hogy néz ki?

2011. nov. 15. 21:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a szőrmés csizma ezelőtt 5-6 éve volt divat. Bnőmnek ugyan ez a csizmája volt 6 éve,mint amit a deichmann is árul... De azért 1 kicsivel jobb,mint ez a mostani divat.
2011. nov. 15. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 21:20 vagyok

Engem nem érdekel a divat.Én azt hordom amiben jól érzem magam.Ha a divatot néznénk akkor a mostani divat a 80-as éveket hozza vissza.A western csizmám 20éve is divatban volt,és ma is elég jó..A ma divatos pufi dzsekik pedig a 90-es években tombolt...

2011. nov. 15. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:

most van:

[link]

[link]

2011. nov. 15. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy elméletileg térd felett érő (hosszú lábam van) lapos sarkú csizmám, egy kis sarkú oldalt gombos bokacsizmám, és két magassarkú bakancsom (az egyik telitalpú).

Most egy térdig van afölé érő végigfűzős magassarkú fekete csizmára vadászom (de elvitték a 41-eset:-( .

Kabátból van egy vajszínű combig érő szövet, egy hosszú fekete pufi, egy rövidebb kockás szintén pufi, és most kaptam egy fényes combig érő pufi kabátot, és még van egy bokáig érő fekete szövet, de le fogom vágatni térdig érőre. Jövőre műszőrbundát szeretnék.

2011. nov. 16. 00:45
 9/9 anonim válasza:
Én egy élénk (kék, piros) színű kabátot szeretnék, ballonkabát stílusú, és hozzá egy térdig érő csizmát, amiből kivillan a lábam.
2011. nov. 16. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!