1/9 A kérdező kommentje:
a mellső lába nekem nagyon nem tetszik:O
2012. aug. 10. 15:11
2/9 anonim válasza:
Nekem olyan, mintha túlságosan le lenne nőve a patája, és meredek a csüdje, de nem tudom! javítsatok ki, ha tévedek! :)
3/9 anonim válasza:
Kicsit túlnőtt, de ilyen felbontás mellett én nem látok rajta más gondot.
4/9 Szonjus válasza:
A képről nem lehet teljesen megítélni, de az biztos, hogy nem a legszerencsésebb kép, valószínűleg a pata van túlnőve, de ha meg szeretnéd venni, mindenképpen nézesd meg egy hozzáértővel, állatorvossal , mert lehet, hogy más gond is van. Így nem lehet megítélni, de nem vesztesz vele semmit, ha megnézed...
5/9 anonim válasza:
Tetszeni nekem sem tetszik, de a konkrét hibát nem tudom megnevezni. Vagy tényleg mély a csüdje, vagy a mellső lábain túl van nőve a köröm, de azt akkor azért nem értem, hogy a hátsókon miért nincs? Mert ezek szerint körmölve azt van.. Az első képen inkább a csüdöt mondanám, ott a pata viszonylag normálisan néz ki, de a 2. kép elbizonytalanít.
6/9 anonim válasza:
Lóg a csüdje.A származásához képest túl olcsó és a nyakamat rá , hogy nem véletlenül nincs úgy fényképezve , hogy látszódjon a lába. Én a kismértékű vagy korábbi bakpatát sem zárnám ki.
7/9 anonim válasza:
Bakpatája van... és egy körmölés sem ártana neki...nem vették munkába szerintem és azért nincsenek kilazulva az izmai én szerintem
8/9 anonim válasza:
szerintem meg azért lehet, hogy hosszabb az első, mint a hátsó, mert meg van patkolva, így az első nem tudott lekopni. ha tetszik, szerintem kérj róla még fotót, ha nincs olyan közel, kérd meg az eladót, hogy fényképezze le a lábait. amúgy szerintem nincs vele gond, a telivéreknek mindig ilyen hosszú csüdjük van. a származása nem extra, szerintem meg pont, hogy inkább drága, ahhoz képest, hogy egy telivér. nekem egyedül az a gyanús, hogy tudom, hogy ezt már vagy fél éve árulják.
9/9 anonim válasza:
ismerem a gazdáját, nagyon jól bánik a lovaival.
egy körmözés tényleg ráférne, más baj nincs a lábaival.
azért ennyi az ára, mert pályán nem futott és még csak most van kiképzés alatt.
teljesen korrekt ár, mellesleg manapság nehéz lovat eladni, azért hirdetik régóta.
származásilag sem rossz, az apja jó ugróörökítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!