Ilyen videót miért engednek föltenni youtubera? (LINK)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=bOOiixz2zFE
Engem rohadtul megrázott, hihetetlen... Nyugi, nem ilyen videókat keresgéltem, hanem csak sima galopposokat, egy veszekedés miatt, de ez hosszú, és nem is idetartozik... :P
Tehát: szerintetek normális, hogy ilyet föltesznek?
2012. aug. 4. 19:51
1/18 anonim válasza:
Senki nem ellenőrzi mi kerül fel, milliónyit töltenek fel állandóan nem is lenne megoldható. Azt ellenőrzik, amit jelentenek kifogásolható tartalomként. Ha megrázó valami, akkor jelentsd be, majd leszedik.
2/18 anonim válasza:
A youtubra bármit feltehetsz, ha nem sérti mások jogait nem piszkálnak a feltöltésért. Egyébként nagyon szerencsétlenül esett el az a ló.
3/18 bamboochatheone válasza:
Igen, normális, vannak olyan videók ahol láthatod hogyan darálják be az egész lovakat.
4/18 A kérdező kommentje:
Rendben, lehet, hogy jelentem, de nem tudom még... Mert ez sokaknak kinyitja a szemét szerintem, hogy milyen is valójában egy galoppló kiképzése, vagy nem is tudom...
2012. aug. 4. 20:02
5/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: szerencsére még olyat nem láttam, és nem is terveztem, hogy látni fogok...
2012. aug. 4. 20:05
6/18 anonim válasza:
Ez a baj, megint volt egy hülye/hülyék akik rosszul csináltak valamit és ennek az egész galoppsport megissza a levét. Azért , mert vannak ilyen gyökerek az nem zárja ki azt , hogy mások normálisan képezik ki a versenylovaikat. nem jó dolog ez az általánosítás ...
7/18 anonim válasza:
Ez nagyon durva!Higyan törött el a lába a lónak a fekete-fehér felvételen? :(
8/18 anonim válasza:
Szerintem normális, nem lehet minden kép/videó csupa szép és jó dolgokkal tele. Bár ez engem is megrázott, ez nem más, mint az emberi gonoszság, nagyon durva. Csak hajtani azt a lovat, nem számít, ha beledöglik... Ezért is örülök minden rossznak a Földön, mert minden változás, katasztrófa (klíma, cunami, vulkán...) annak a jele, hogy remélhetőleg nemsokára megtisztul a Föld ettől az undorító emberi fajnak nevezett mérgező szennytől örökre.
9/18 anonim válasza:
Ezt a videót a PETA (állatvédő szervezet) töltötte fel, pontosan azért, hogy "kinyissa az emberek szemét". A videóban is elmondják, és a leírásban is megtalálható, felesleges lenne jelentgetni. :)
10/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, én nem vagyok otthon ebben a sportágban szerencsére.
2012. aug. 4. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!