Mi a véleményetek erről a lóról? (link lenn)
az nem gond, hogy még csikó, mett van még min lovagolnom addig, míg rajta is lehet. Díjlovaglásra szeretném használni, és utanáztünk, van az ősei közt.(én amúgy most kezdtem el versenyezni) Belovagolt díjlóra nincs pénzem egyenlőre, azért gondolkodtunk csikóban. Ja és lenne díjlovas edző aki segítene benne. Szerintetek alkalmas lehet erre?
Képek alapján korrekt kis lónak tűnik.:) De gondolom előbb élőbe is megnézed majd.
"ha nő vagy, lehet, hogy megizzadnál vele néha."
Na mivel én is nő vagyok, ezért ezt nem nézhetem jó szemmel.:D Mondjuk a nehezebben kezelhető lovaknak épp egy finom női kéz való. Nem izomból kell lovagolni a lovat!:) Nem szeretem azokat, akik felpattannak a ló hátára aztán szegény ló véres szájjal végzi, mert épp egy hú de vagány srác ült fel rá...
Viszont nekem a furiosokkal csak jó élményem van.
Többen is lovagoltam, olyanok voltak akikre kisgyerekeket is felültetnék, pedig fiatalok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!