Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik lábra kell helyen...

Melyik lábra kell helyen ügetni? Hogy megy ez?

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 23:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

6.

Egy ütem marad ki-->2-t maradsz ülve nem egyet!:)

2012. júl. 26. 20:06
 12/23 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, mi a F@szért maradnál 2-t ülve? L O L

Tegyük fel ügetsz bal kézen, csinálsz egy átlót, középen átülsz, de ha 2 ütemet hagysz ki akkor ugyanazon a lábon maradsz, ha pedig 1-et akkor átülsz másik lábra.

2012. júl. 26. 20:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Na nem tudom, hogy min veszedtek, de: Átülés: Föl-le-föl, azután "ták ták" - addig kell lent maradni. Szóval ugyanolyan, mint amikor leülsz,szóval mintha kétszer leülnél, csak kihagyod a felállást. :) Egy ütemet hagysz ki. :) Mivel a föl, le, föl, aztán a "le" jönne, azt az ütemet megcsinálod, aztán amikor fel kéne állnod, azt kihagyod. Ezért hagysz ki egy ütemet. :)
2012. júl. 26. 21:04
 14/23 anonim ***** válasza:

ennyi okostojást. még mindig kitartok az állításomnál,hogy 2!! kell lennmaradni. nem 2 ütemet,hanem két döccenést!!! vagyis én igy szoktam számolni, 2 döccen aztán kiállok....

dehát ez logikus ha azt követjük ,hogy : feláll,ül,feláll,ül..na és ezután a feláll jönne,de helyette van az ül és ugy jön megint az ül!! ez most hülyén hangzik,de igy jön ki a két lennmaradás.

2012. júl. 27. 09:14
 15/23 anonim ***** válasza:
amugy ha ennyivel sincsen tisztába ha jól látom az emberek többsége itt,akkor nem tudom,hogy vagytok képesek másoknak tanácsokat adni.....
2012. júl. 27. 09:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen, úgy maradsz lent, de az nem 2 ütem, csak 2 "döccenés", attól még 1 ütem nem 2. Ne keverjük össze.
2012. júl. 27. 09:43
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
ennyi hülyét.....
2012. júl. 27. 10:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyébként marha egyszerű bebizonyítani. Ügetésben átlósan követik egymást a lábak. Ha teszem azt a jobb első hátul van akkor a bal hátsó is,mikor hátra megy (jobb első) le ülsz 1 - et nem állsz fel mikor előre megy. Ez alatt az idő alatt a jobb első visszamegy előre és a bal első jön hátra, mikor ez indul vissza előre akkor kezdesz el újra emelkedni. Ha 2 maradsz ülve akkor, akkor megint csak a jobb lábra kerülsz vissza. Nem azt kell számolni , hogy döcc döcc mert ha pattogsz a lovon ,akkor lehet 50 millió döcc döcc.
2012. júl. 27. 10:39
 19/23 anonim ***** válasza:
67%-os! Ide figyelj! Én ugyanazt írtam!!! És a 2 ütem, és a 2 döccenés NEM UGYANAZ!
2012. júl. 27. 12:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezt írtam: "Na nem tudom, hogy min veszedtek, de: Átülés: Föl-le-föl, azután "ták ták" - addig kell lent maradni. Szóval ugyanolyan, mint amikor leülsz,szóval mintha kétszer leülnél, csak kihagyod a felállást. :) Egy ütemet hagysz ki. :) Mivel a föl, le, föl, aztán a "le" jönne, azt az ütemet megcsinálod, aztán amikor fel kéne állnod, azt kihagyod. Ezért hagysz ki egy ütemet. :) "

Tessék. :)

2012. júl. 27. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!