Bértartósok! Hogy jöttök ki azokkal, akik szintén ugyanazon a helyen tartják a lovukat? Összebarátkoztatok kezdetek kezdetén egy-két bértartóval?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 10:51
1/3 anonim válasza:
Hát, van egy-két emberke, akivel ilyen beszélőviszony szinten jóba vagyok, de nem mondhatnám, hogy "összebarátkoztunk". Az első lovardában, ahol voltam, voltak barátaim is, igen. De később, mikor másik helyre kellett költöznünk a pacimmal, ott már nem annyira.
Szoktam velük váltani pár szót, meg ilyenek, de nem vagyunk ilyen hűűű-de-jó barátságban, érted...
Annyira mondjuk nem is szokott zavarni, mert ha kimegyek, én a lovamhoz megyek, és nem a többi bértartóhoz. Lepucolom a pacit, lovagolunk egyet, néha terepre megyünk, utána kiviszem legelni, közben beszélek hozzá, simogatom, van egy kis szeretgetés, kényeztetés, és ehhez nekem igazából nem is nagyon hiányzik más társasága. :)
2/3 anonim válasza:
Leginkább a békés egymás mellett élés jellemzi a helyzetet.
3/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag sehogy, mivel én sokáig dolgozom, így 6-7 előtt nem érek a lovardába, más bértartókkal alig talákozok. Ha néha összefutunk, mondjuk beszélünk pár mondatot, de kb annyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!