Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Számít nektek, hogy milyen...

Számít nektek, hogy milyen színű felszerelést raktok a lovatokra és hogy az jól mutat-e rajta?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Elsősorban az számít, hogy méretben és kényelemben jó legyen, ezek után jönnek csak a külsőségek. Egyébként nekem nem nagyon számít. Van pár nyergem, de nem fogok teljesen újakat venni, mert nem stimmelnek színben az alátétekkel stb :D Ha megyek valahova, akkor összeválogatom a cuccokat, de egyébként általában fekete nyereg, fekete kantár + amilyen alátét a kezem ügyébe akad.
2012. júl. 12. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Első sorban én is a lovam éppségét mondanám, hogy nehogy feltörje, stb stb.

De nekem ezekután számít, hogy milyen színű cucc van rajta.

Ettől nem mondanám magam sznobnak, de minek árulnak különféle akár szín szerint szetteket(!) ha senki nem venné meg? :)

Szóval nekem fontos ... a ló egészsége után!

2012. júl. 12. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én újgazdag osztálytársam kapott egy lovat,és van neki 100féle izzasztója meg mindene és kiválogatja hogy a terep színéhez mondjuk zöld ugye a növények színe, és mindig passzolnia kell hozzá.Ha nincs éppen zöld szivecskemintás pink nyeregalátéthez hozzáillö cuccai akkor már ott a világ vége-.-
2012. júl. 12. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok, azért nálam nem ez a kategória hogy terephez színt választok :D ... csak pl ha tetszik a kék szín és a lóhoz is jól áll és jó minőségű is van akkor veszek kék nyeregalátétet, kötőféket, vezetőszárat... szerintem ebben nincs semmi rossz.
2012. júl. 12. 21:53
 5/7 anonim válasza:
A lovam almasderes.Mindenem kek kiveve a nyereg kantar stb.Ez az egy szin es egy fajta van mindenbol.De eloszor en is azt neztem hogy jo e es ha megfelelt megneztem a szineket.
2013. jan. 25. 22:50
 6/7 anonim válasza:
Ha neked es a lovaidnak megfelel sz*rj a fejukre.
2013. jan. 26. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a második válaszoloval.
2014. jan. 7. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!