Hogyan tudnám rávenni hugomat h eljárjon velem lovagolni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni lovagolni, van is egy lovarda a városban és ott olyan hogy ha ketten lovaglunk akkor olcsóbb mint ha csak én egyedül. Anyumék csak úgy engednek ha a húgommal (aki 2 évvel fiatalabb nálam) járok, viszont ő rettentően fél a lovaktól.:S hogyan bizonyítsam be neki hogy a lovak nem bántanak(ok nélkül) és nem kell félnie tőlük?
Hogyha nagyon fél nem kell erőltetni. Amúgy meg lehet, hogy ok nélkül nem bántanak, de előfordulnak balesetek. Megértem, hogy fél tőlük.
2012. júl. 3. 21:37
2/11 anonim válasza:
De esetleg vidd magaddal, nézze meg mit és hogyan csinálsz, talán még ő is besegít.
2012. júl. 3. 21:38
3/11 x) válasza:
Szerintem ne erőltesd. Aki nem akar lovakkal foglalkozni az nem is fog. Lovagolni és lovakkal foglalkozni két külön dolog. Ne rángasd bele olyanba amivel később nem akar foglalkozni, az ő döntése. Egyébként is ha fél azt a ló is átveszi és abból már lehet komoly baleset.
Inkább kérdezd végig a barátaidat hogy nincs-e valaki akit érdekelnek a lovak és eljárna veled.
2012. júl. 3. 22:29
4/11 anonim válasza:
Ha mindenképpen el kell jönnie és nincs ismerősöd aki jönne:
mutass videót rólad ahogyan lovagolsz, és a youtube-on is vannak nagyon élvezetes videók
mutass képet, ahogyan megpuszilod, simogatsz egy lovat
sokat mesélj neki boldogan a lovaglásról
2012. júl. 3. 23:37
5/11 anonim válasza:
Szia! Saját történet: teljesen hidegen hagytak a lovak, nem féltem tőlük, de el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet bennük érdekes vagy miért jó a lovaglás. Aztán valahogy egy lovaglóórára keveredtem, bár meg sem tudtam szólalni és a lábam is remegett végig a lovon, de utána csak az volt bennem, hogy még, még, vissza szeretnék ülni a lóra. Így már 7 éve lovagolok és ez örök szerelem marad :) Menjetek ki tesóddal, nézelődjetek, nem muszáj felültetni a lóra rögtön, de ha elmegy egy órára veled, valószínű, hogy őt is megragadja majd a lovazás :)
2012. júl. 4. 01:15
6/11 anonim válasza:
Sehogy. Aki fél a lovaktól, az soha nem lesz lovas, mert egyszerűen nem tudja és nem is akarja leküzdeni a félelmét, aztán ha leesik, akkor egy életre meggyűlöli a sportot. kérd meg inkább valamelyik barátodat/barátnődet.
2012. júl. 4. 08:26
7/11 anonim válasza:
Én sem erőltetném a helyedben.
2012. júl. 4. 09:22
8/11 anonim válasza:
Ne erőltesd, ha fél, akkor annak baleset lesz a vége. Annyit megpróbálhatsz, hogy elviszed magaddal, hogy nézzen, és óra végén, ha a húgodnak van kedve, kérd meg az oktatót, hogy egy körre ültesse föl a húgodat a lóra. Hátha megszereti a lovaglást. De ha nagyon ellenkezik, akkor semmiképpen se erőltesd!
2012. júl. 4. 09:59
9/11 anonim válasza:
nálunk ugyanez volt, csak nekem a nővérem lett a lovak szerelmese általam :D
ugyanis én lovagolok és a nővérem ki kísért mindig, kezdetben csak etette a lovat, ismerkedett, barátkozott vele, míg egy nap felült rá és azóta is hébe-hóba lovagol
2012. júl. 4. 11:31
10/11 anonim válasza:
Mond meg szüleidnek, hogy nem biztos, hogy olcsóbb ez így. Számoljanak a dolgok 2x-ével. 2 gatya, 2 kobak, 2 csizma, 2 kesztyű... 2x 30-40000 Ft. Plusz még ha szeretnétek versenyezni, a nevesési díjak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!