Vannak itt olyanok akik felnőtt korba kezdtek el lovagolni tanulni? Nem gáz ilyenkor?
Én ugyan felnőtt még nem vagyok, de 17 éves fejjel kezdtem a lovaglást, és szerintem nem gáz. Nem mindenkinek van lehetősége kicsi korától kezdve lovagolni, és tapasztalatom szerint egész gyorsan lehet fejlődni: én egy év alatt eljutottam odáig, hogy tudok vágtázni, megyek terepre, még egy házi versenyt is megnyertem. Úgyhogy csak azért, mert felnőtt vagy, ki ne hagyd a lovaglást! ツ
A lovardába, ahova járok, olyan 40 év körüli emberek is szoktak jönni, és szépen fejlődnek. Senki nem nézi ki őket, de persze ez attól is függ, hogy milyen helyre jársz. A "puccos" lovardákban előfordulnak olyan kislányok, akik azt hiszik, hogy ők mindent tudnak, csak mert 5 éves koruk óta lovagolnak. De itt az eltökéltség és a lószeretet számít és nem az, hogy mikor kezdtél lovagolni.
Szia! Én 18 évesen kezdtem el lovagolni, előtte lovon sem ültem.
Értem miről beszélsz, ott is gyerekek voltak, ahol én kezdtem, először nagyon zavart, nem akartam felülni, ha mások is ott voltak, de ez elmúlik. Bárhova mész, és bármit csinálsz, először gátlásos vagy, zavarban vagy, de ez elmúlik.
Szerintem ettől ne félj! Én sem gyerekként kezdtem, de már van egy lovam egy éve, és nagyon jól meg vagyunk.
Szóval csak kezdj bele, egyáltalán nem gáz. Csak benned az, magadban érzed, kívülről nem ilyen. Ne aggódj, és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!