Ilyen melegben ti mentek lovagolni?
Figyelt kérdés
A ló és lovas érdekében is kérdezem, inkább érdemes e várni pár napot, míg valamennyire enyhül a dolog? Illetve nem bolondulnak meg a lovak ebben a melegben?
Még nem vagyok gyakorlott lovas.
2012. júl. 3. 18:38
1/11 anonim válasza:
Korán reggel még elviselhető:) 7-8 körül.
2/11 anonim válasza:
Én 4 körül voltam egyik nap, kegyetlen a hőség, előtte, utána is néztem h van e elég vize, fürdettem munka után, és csak nagyon laza terepet mentünk, kerestük az arnyékos részeket :)
3/11 anonim válasza:
Hajnal 3ra járok a lovamhoz. 7-8 körül lemozgatva tisztán van a karámban.
Az istálló is kitakarítva. Napközben csak itatni megyek vagy fürdetni. (nagyapáméknál van a lovam)
Lovardában ez nem biztos hogy megoldható.
4/11 anonim válasza:
Én elmentem, de pont kint voltunk, 1 órás a lovaglás, és 11-12 ig tart! A végén napszúrást kaptam, mikor leszálltam majdnem elájultam.. ://
5/11 anonim válasza:
Én kora reggel-késő délután megyek. Akkor elviselhető. De ha minden kötél szakad, akkor nincs mese, a kánikulában lovagolok. Nem mintha bánnám. :)
6/11 anonim válasza:
Korán reggel, vagy késő délután terepezünk. De volt már olan is hogy napközbeni hőségben hegyeket másztunk..
7/11 x) válasza:
Bár a legtöbb ló elég jól bírja a meleget azért 11 után és délután 5 előtt nem érdemes lovagolni. Én hajnalban vagy késő este szoktam. Este még izgalmas is :D ki szoktunk menni bátorságpróbázni meg tábortűz mellett sütögetni. Nincs is jobb annál :)
8/11 anonim válasza:
Ilyen időben vagy hajnalban vagy este érdemes lovagolni, napközben meg hűsölni valahol. Még kb egy hétig ilyen meleg marad.
9/11 anonim válasza:
Én pont most vagyok lovastáborban, és szerintem, ha te kibírod egy fél órát 11óra előtt és 15 óra után lovagolhatsz.
NE FELEJTSD EL LOVAGLÁS ÉS LENYERGELÉS UTÁN MEGFÜRDETNI A LOVADAT FŐLEG A CSÜD TÁJÉKÁN!!!!!
10/11 anonim válasza:
Hajnalban igen, reggel 09:00-ig egész elviselhető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!