Menstruáció ideje alatt lehet lovagolni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem ide kéne írnom hanem a nők egészségéhez,de nem tudom.Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg.Ez eddig oké.De most 30-án egy lovas nap lesz.Amennyire szerencsétlen vagyok biztos hogy akkora fog megjönni..-.-:S Hogyha reggel (7:00)beteszek egy betétet az estig(20:00-körül) kibírja hogy nem ázik át? (kint a lovas napon nem tudok cserélni)! SEGÍTSETEK! lemondani meg nem akarom!:)2012. jún. 26. 08:58
21/28 A kérdező kommentje:
bár hogyha kicsire veszem a táskát,és átrakom a vállamon akkor nem fog fityegni annyira:)
2012. jún. 26. 14:40
22/28 anonim válasza:
sztem rakj övtáskát, az nem fityeg.
23/28 anonim válasza:
Övtáska, és ne dobd a wc-be, bár ha toytoy, akkor lehet.
24/28 anonim válasza:
Kétszer voltam eddig versenyen, mind a kétszer megjött..... Én úgy csinálnám a helyedben, hogy két éjszakai betét egymás fölé+alá esetleg vatta, ha táskád, zsebed nincsen betűröd a nadrágodba, a póló eltakarja, ha nincs kuka vagy keresel egyet a környéken, vagy becsomagolod WC-papírba, és többször egymás után lehúzod. Nekem így sikerült átvészelnem :)
25/28 anonim válasza:
Ha lóval mentek, akkor a futóba ki tudod cserélni, mert végül is a betéthez nem kell olyan sterilnek lenni mint a tamponhoz. Ha nem akkor is, csak van valami Wc ahol ki tudod cserélni, mert kizárt, hogy az emberek egész nap kibírják Wc-zés nélkül. Amúgy ez a mensid erősségétől is függ. Elvileg sok citromlével lehet tolni, mert összehúzza az izmokat de ez sem tuti. Fogamzásgátlóval valamelyikkel lehet tolni.
26/28 anonim válasza:
Nem lesz kísérőd vagy valaki ismerős aki kinéz a lovasnapra? Neki a kezébe nyomhatod a táskát vagy megkérheted, hogy eleve ő vigye ki. Én is így szoktam :) Amúgy meg simán ki tudod majd cserélni szerintem. WC-nek kötelező lennie akármilyen fesztiválon.
27/28 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ennyire nem tudjátok magatokat feltalálni. Komolyan beraknál két éjszakai betétet egymás után? Mikor fóliás az alja? Jesszusom... Bepelenkázni nem fogjátok egymást? Elmész a wc-re, és kicseréled. Ne mondd, hogy egyedül indulsz el egy lóval 90 km-ről arrébbról, ahonnan semmi ismerős nem megy... Inni nem vinnél? Ahhoz is kéne táska... Ha meg nincs kuka a wc-ben, akkor szépen becsomagolod, és elviszed egy kukáig.. Vigyél egy zacskót, abba ha beleteszed, senki meg nem mondja, hogy mi van benne, de ha toitoi wc van, akkor ki is dobhatod...
28/28 anonim válasza:
nem tudom melyik válaszoló: nem biztos hogy szállítóval mennek..lehet lábon.. ;D
De inni is kéne vinned nem? Annak meg kell táska..
Ha máshol nem a szervezőségnél hagyhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!