Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Menstruáció ideje alatt lehet...

Menstruáció ideje alatt lehet lovagolni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy nem ide kéne írnom hanem a nők egészségéhez,de nem tudom.Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg.Ez eddig oké.De most 30-án egy lovas nap lesz.Amennyire szerencsétlen vagyok biztos hogy akkora fog megjönni..-.-:S Hogyha reggel (7:00)beteszek egy betétet az estig(20:00-körül) kibírja hogy nem ázik át? (kint a lovas napon nem tudok cserélni)! SEGÍTSETEK! lemondani meg nem akarom!:)

2012. jún. 26. 08:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
és a nadrág ilyen s.zöld,fekete,s.barna mintás :D
2012. jún. 26. 09:15
 12/28 anonim ***** válasza:
Használj vastagabb betétet, egy nem bírná ki egész nap, mert általában a 2-3. nap a legerősebb a vérzés. Meg ha görcsölős vagy, vigyél magaddal görcsoldót mindenképp! Nehogy lovaglás közbe görcsölj be... :)
2012. jún. 26. 09:39
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Mért ne tudnád cserélni? Én is voltam hasonlón, wc-nek kell lennie, a lovat meg csak megfogja valaki. Pisilés nélkül se bírsz ki egy egész napot...

Én mondjuk ha megjön, akkor biztos normál tampon plusz éjszakai betét kombóval indulnék el, plusz 1-2 betét, aztán ha van lehetőség, kicserélem.

2012. jún. 26. 10:01
 14/28 anonim válasza:
vagy ha nem akarsz tampont használni, akkor tegyél még a betétre vattát
2012. jún. 26. 10:10
 15/28 A kérdező kommentje:

nem nagyon szoktam görcsölni csak addig amíg nem jön meg..ha megjön akkor már nem :)

10:01 ~ az 1 dolog hogy lesz ott wc de hogy cseréljek , 1 ha nem lesz a wc-be kuka hova rakjam? 2 hogy vigyek betétek? hol tároljam? a kezembe? xd:O

2012. jún. 26. 11:09
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

egyébként a betét/tampon max 4óráig bírja, szóval mindenképpen cserélned kell, de nem tudom elképzelni, hogy erre ne legyen lehetőséged

csak viszel magaddal egy táskát nem? abba belerakod a betétet (bár a tampon kényelmesebb lenne) és ennyi. ha meg a wc-ben nincs kuka, valahol a környéken csak van. meg lehet oldani

2012. jún. 26. 11:36
 17/28 anonim ***** válasza:
64%

Jaj istenem, ne bénázz már... (bocsi)

Simán tudsz cserélni a lovas napon is, wc lesz, zseb van a nadrágodon nem? De egyébként vihetsz magaddal egy kisebb táskát, vagy egy övtáskát, ez abszolút nem probléma.

Amikor én versenyzem és fehér! nadrág van rajtam, akkor általában még a zakóm belső zsebébe is teszek betétet, hogy vész esetén csak leugorhassak a lóról és mehessek cserélni.

Reggel héttől este nyolcig tuti hogy átázol - mondjuk nem tudom neked milyen erős a vérzésed - mert felgyűrődik vagy elcsúszik a betét, és akkor ott is a baj. Mindenképp vigyél magaddal valamit pluszba.

2012. jún. 26. 11:43
 18/28 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is lovasnapra megyek szombaton.. nekem tegnap jött meg.

Biztos van wc. ha kuka nincs akkor viszel egy táskát és bele rakod abba.

Egyrészt nagyon egészségtelen másrészt pedig biztos átáznál.(főleg ha lóval mész!)

Táskát biztos viszel.. kefének vagy valaminek.. abba maximum bele rakod.. ha nem tudod a táskába rakni akkor a nadrágod zsebébe.. vagy akárhova.. de ha nem is a wc-ben de valahol van kuka..

Mellesleg a vastag gatyába bele sülnél.. :/

Sok sikert.. és szép eredményeket! ;)

2012. jún. 26. 11:55
 19/28 anonim ***** válasza:
Szerintem használj tampont,meg betétet együtt. Azt a betétet cseréld ki gyors,ha van lehetőséged.
2012. jún. 26. 14:11
 20/28 A kérdező kommentje:
a nadrágomon nincs zseb:S és táskát se akartam vinni,de most hogy ennyien mondjátok akkor viszek.De hova rakjam a táskát?? Lovaglás közbe az engem zavarni fog hogyha ott fityeg:) és hogyha viszek is táskát és a wc-be nem lesz kuka akkor (tudom hogy nem szabad mert eldugul a wc) de egy életbe 1x lehúzhatom a wc-n hogyha nem találok jobb módszert?:||xd
2012. jún. 26. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!