Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen a lovastábor? Mit...

Milyen a lovastábor? Mit lehet csinálni? ( bőv. Lent )

Figyelt kérdés
Szóval ha lovastáborba megyek, ugye nem olyan, hogy reggel 6kor ébresztő, szobaszemle, meg ilyenek, meg kötött programok vannak? Szóval olyan, hogy lovagolgatsz, akad olyan, amikor nem csináltok semmit, bemész a lovakhoz, leápolod őket, hülyéskedtek a barátaiddal stb..
2012. jún. 20. 23:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja és mindig naponta voltak kettes csapatok. voltak akik istállót söpörtek, mosogattak, trágáyztak..
2012. jún. 21. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Bünti nincs, de a nagyon kezelhetetlen táborozót hazaküldhetik, mert ott is vannak szabályok. Pl ilyesmi, hogy nincs dohányzás és ivás (természetesen 18 éves kor alatt) ami szerintem egyértelmű, de a 13-18 éves korosztály is előszeretettel iszik, cigizik, emiatt elküldhetnek. Aki nem fogad szót, bomlasztja a közösséget azt is hazaküldhetik.

Én ezzel abszolút egyetértek, mert aki képtelen pár közösségi szabályt betartani, az nem való táborba, sem lovasba, sem máshova.

Olyat, hogy büntetnének, mert pl nincs beágyazva szerintem nem lesz. Az istállótakarítást, meg az egyéb munkákat pedig nem büntetésnek kell venni, hanem ez is egy program, ez is a lótartáshoz tartozik. Aki meg ezen hőbölög, az ne lovagoljon.

2012. jún. 21. 14:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Na! Pont ezt szeretném!! Elmegyek lovastáborba, és nem szeretnék, hanem akarok trágyázni, kipucolni a boxokat, csutakolni, nyergelni, "megfogni" a lovakat a legelőn, és mindazt megtanulni, ami a lötartáshoz, meg a lovagláshoz szükséges! Értitek, azért akarok menni lovastáborba, hogy a lehető legtöbbet megtanuljak a lovakkal , lótartással kapcsolatban! Nem a kvízekért, meg a "buta" jâtékokért.. /már bocsi/
2012. jún. 21. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó felfogás! Ott helyed, a lovászok amúgy is csípik az ilyen segéderőt, mert ők addig is pihenhetnek egy kicsit. Persze a közösségi dolgokból se maradj ki, de ha hasonló felfogásúakkal leszel együtt, akkor nem lesz semmi gond.
2012. jún. 21. 17:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Oké! :) Köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 21. 19:16
 16/18 marcipanfelho ***** válasza:

ahová én jártam (bár ez már régebben volt, kétszer is voltam) ott ha jól emlékszem 7 körül keltünk, volt reggeli meg minden és utána aki akart (és persze korábban kelt :P ) kimehetett segíteni lepucolni, felszerszámozni a lovakat (mert nem volt kötelező, én is sokszor lementem de főleg csak az első napokon). utána ugye időre ott kellett lenni, talán 9-10 fele, nem tudom már és akkor szint szerint futózás, osztály és tereplovaglás.

akkor ugye van ebéd, délután is egy lovaglás időjárástól függően és vannak kézműves programok, séta, nálunk volt lovas kvíz is :)

egyszer pedig egy ellést néztünk meg (vagyis kettőt is..) esti programként :P meg kisétáltunk a ménesdombra.

tábor végén pedig van egy nagy túra piknikkel ahová a haladók lóval mennek a kezdők pedig kocsikázással.

azért az is nagyban befolyásolja h ottalvós vagy hazamenős táborba mész-e :) de a legtöbbnek hasonló a felépítése.

nálunk mindenki mindig más lovat kapott de vannak olyanok is ahol egyet lovagolsz végig. szerintem jobb ha mindig mást kapsz :D

2012. jún. 23. 18:58
 17/18 A kérdező kommentje:
:D Amúgy a Vegas Farmra megyek holnap után :)) bentlakásosba :) Hát középhaladóba jelentkeztem :)
2012. jún. 23. 19:31
 18/18 sugesz0 válasza:
Hat egy baratom volt 2-szer lovastaborban,es en is megyek az even,esazt mondta hogy 2-szer lehet nekik kilovagolni egy nap,csak az 5-odik napon lehet szepseg versenyt megnyerni,es tisztasagi versenyt szoval le kell csutakolni a lovat,stb.a tobbi idoben kreativ dolgokat csinalnak,es esznek. Ha mar jo vagy,egyedul tudsz lovagolni kantarral,es ha mar nagyonjo vagy KI tudsz egyedul menni.Sajnos nem tanitanak ugrani. Bocsi,de enm tudom hogy melyik tabor,csak Anya tudja es meglepi,de mar ugyis tudom hogy lovastabor lesz es a baratnommel fogok menni XD.
2016. jún. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!