Volt már valaki a Betyár lovastanyán vagy sajómercsén nyári lovastáborban?
Ez a két hely érdekelne. Volt már valaki ezek közül valamelyik helyen?
Milyen korosztály szokott lenni?
Mennyire vannak kézműves foglalkozások? (már kinőttem ezekből tehát olyan tábornak örülnék ahol nincs gyöngyfűzés meg ilyesmik...)
Középhaladó-haladó lovas vagyok, 17 éves, szeretnék olyan táborba menni ahol a korosztályomból is vannak.
Én voltam egyszer a sajómercseiben, nekem nagyon tetszik ,van is egy kedvencem, Maci. Amúgy a lovak nagyon barátságosak, vannak kézműves foglalkozások, olyan "tanya érzésed" van, ami speciel nekem nagyon bejött. Reggel mentem egyszer lovagolni terepen, hosszabb, rövidebb utakra, délután pedig a focipályára mentünk le "körözgetni", ügetésben, aki pedig jobb volt, vagy eléggé jónak érezte magát, mehettek keresztbe a focipályán vágtába. Ja, és ha elég korán kelsz, akkor bevezetheted valamelyik lovat, este pedig ha szerencséd van, vissza is viheted a lovakat a mezőre:p. Reggel nekünk kellett leápolni a lovakat, a kedvencem, Maci, rendszeresen szedte össze a legtöbb bogáncsot a sörényébe. A tábor végén pedig mintha egy tiszteletkört tennél meg, valamelyik lovon "bemutathatod" mit tanultál :)
Csak ajánlani tudom ;) a kézműves cuccok pedig agyagozás, meg ilyesmik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!