Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy puhítanád meg?

Hogy puhítanád meg?

Figyelt kérdés

Lenne egy olyan lehetőségem hogy kilovagoljak egy lovat egy versenyre.. a gazdija.. ő meg csak extra.. :$

kb. 20km. simán megcsinálom..nincs vele baj.. :)

Nem indokolják meg hogy miért nem akarnak engedni.. de messze van még.. (:

Ma bármit mondtak első szóra ugrottam.. egyéb ötlet?

14/l

2012. máj. 29. 19:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is van ilyen birka ló, akit kivisznek terepre, és lerohad a kezed szó szerint, mire hazaérsz (10 perccel arrébbra), úgy kell fogni, vagy ágaskodik az első fára, amit meglát...

Hidd el, ha nem akarnak elengedni, annak megvan az oka. Gondolj bele, oké, most bosszús vagy, de te hasonló helyzetben elengednél egy 14 éves GYEREKET 20 km-s túrára egy lóval? Szerintem nem. Én legalábbis egy 17 éves embert sem engednék el a saját felelősségemre, mert ha bármi történik, a legnyugodtabb ló is hülyülhet meg, vagy csak nézzünk egy bármilyen esetleges példát, megbotlik, elestek, és kitöröd a nyakad... Egy barátnőm takart már el így lóval, egyszer az orrát radírozta le, máskor a nyaka fájt iszonyatosan... Mondanom sem kell, hogy csak a szerencsén múlt, hogy nem lett semmi baja sem neki, sem a lónak:) Szóval szerintem te sem engednél el egy ilyen fiatal valakit a saját felelősségedre...

2012. máj. 30. 20:33
 12/16 A kérdező kommentje:

De könyörgöm már.. a kérdésre válaszoljatok!!

Ez a ló karámban nem is volt még lovagolva.. xD

2012. máj. 31. 06:54
 13/16 A kérdező kommentje:

tegnap 20:09 végre egy értelmes válasz..

A hétvégén mennénk ki ezzel a csapattal terepre.. itt mennék a lóval.

Az anyját lovagoltam már néhányszor.

Nem azért féltenek sztem mert nem tudom ki ülni.. de próbálkozok.. egyre jobban elfogadják..

2012. máj. 31. 06:57
 14/16 anonim ***** válasza:
veszélyes !!!! főleg, ha karámban me, volt még lovagolva
2012. máj. 31. 07:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Megengedte.. a veszély pf.. ismerősök vagyunk a balesetin.. :'D
2012. máj. 31. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért nem engednek el, mert nem szeretnék, ha a lányuk 14 évesen bekrepálna. BÁRKI, BÁRMIKOR bekrepálhat. Ezen nincs mit ragozni.

Ne puhítsd meg őket sehogy, törődj bele, hogy szeretnek a szüleid, ez van. Esetleg gyújtsd fel a házatokat, ezért haragudni fognak rád, és azt fogják mondani, hogy nem kár érted, menj csak.

2012. máj. 31. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!