Hogy puhítanád meg?
Lenne egy olyan lehetőségem hogy kilovagoljak egy lovat egy versenyre.. a gazdija.. ő meg csak extra.. :$
kb. 20km. simán megcsinálom..nincs vele baj.. :)
Nem indokolják meg hogy miért nem akarnak engedni.. de messze van még.. (:
Ma bármit mondtak első szóra ugrottam.. egyéb ötlet?
14/l
Ha nem engednek, akkor ne akarj menni! Fiatal vagy még, alapból nem ismerheted úgy a KRESZ-t, nem lenne felelősségteljes döntés elengedni egy ekkora gyereket egy lóval 20 km-re. Ráadásul lehet, hogy problémás a ló, és nincs hozzá elég tapasztalatod...
Az meg, hogy bármit kértek, mindent megcsináltál, nem ok arra, hogy ilyen helyzetben is elengedjenek... Csak gondolkodj kicsit, hiába tudod te, hogy mennyire tudsz lovagolni, ha a szüleid féltenek, vagy a ló tulaja... Ha az ő felelőssége, én totál megértem, én sem engednélek csak így el.
1 fogat lesz (felnőtt hajtó!)
5 hátas (egy felnőtt lovas vagy 2)
1-2 éves korom óta lovaglok.
Egy idegbajos hülye a lovam (:D)
Ez egy birka..szóra dolgozik minden.. ötleteket kértem nem kioktatást.. ;)
Tudok lovagolni.. fogattal már versenyeztem is..
És elég sok helyen én léptetem le a lovakat verseny után is.
Én se engedném el a lányomat, mert akármikor történhet bármi, a legprofibb lovas is eshet olyan szerencsétlenül, hogy baja lesz. Örülj inkább, hogy szeretnek és féltenek, ez teljesen jogos.
Az, hogy egy ló általában birka, nem garancia semmire. A legbirkább lóra is rájöhet az ötperc.
Fiatal vagy még, kár lenne érted.
165-ös lovat fogok csikózablával amit más pelhammal.
120 cm-es pónit csak meg birok fogni..
de nem is ez a kérdés..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!