A lovasok mért átkozzák a lókolbász evőket, amikor ők arra kényszerítik a lovakat hogy nekifussanak és átugorjanak 1 akadályt?
Az ugratás fejleszti és erősíti a lovat, jót tesz az egészségének. Az más tészta, amikor valaki úgy ugrat, hogy a ló száján lóg, beleesik a hátába stb. A helyesen ugratás jót tesz a lónak.
Nekem személy szerint nem ízlik a lókolbász, de ha ízlene, enném. A bocikat, csirkéket is szeretem, mégis megeszem a húsukat, mert egészséges. Ez két külön dolog.
Az állatkínzást mindenesetre elítélem. Azt is, ha valaki vandál módon lovagol.
"Ez pontosan olyan, mintha kitennék egy kérdést a sport kategòriába, hogy mi a fészkes fenének rugdossàk a focistàk a labdát? Miért nem hajigàlják? "
bazeg mert azt kézilabdának vagy amerikai focinak hívják és te oltasz engem amikor ekkora idiótaságot mondasz.
Tényleg nem értek a lovagláshoz és ezt nem is titkolom, én azt látom hogy nem amatőr hanem világ versenyen is elesik a ló nekimegy a szarnak és megsérül vagy hajtják és ütik közben vagy legalábbis cseszteti az ostorral.
A kérdést pont az ilyen majmok miatt tettem fől akik rögtön támadnak és sértegetnek tudom hogy a lovasok néha már együtt élnek lovaikkal ( rengeteg hagyományőrző huszárt ismerek)és számukra ez olyan téma mint a kutyahús evés kutyatartóknak sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!