Hogy tanithatom meg a friz lovamnak hogy agaskodjon?
Most írták le neked, hogy ezzel teljesen tönkre is teheted a lovad lábát! Nem fogod föl?! Miért akarod hazavágni szerencsétlen párát? Neked nem is való ló, komolyan...
Van egy Fríz lovad, amivel most persze villogsz, hiszen minden kérdésedbe beleírod. Jól van. Cirkuszi majmot akarsz belőle csinálni, mert valószínűleg ahhoz, hogy azt csináld vele, amit egy lóval szokta (segítek: lovagolják őket!), nyilván nem vagy elég értelmes. De ettől még kéne ennyire figyelmen kívül hagyni a lovad egészségét!!!
Egy lovasnak első a lova!!! Most írták le neked, hogy ezzel árthatsz a lábának és az izületeinek, te pedig ennyire magasról teszel rá?! Normális vagy, ember?! Neked nem élő ló kell, hanem egy plüss. Felelőtlen vagy és ostoba! Erről ennyi a véleményem.
Uff, én beszéltem, aki 12 éve vagyok a gazdája egy ínszalagszakadásos, az emberi hülyeség áldozata miatt sérült lábú, idős pacinak, és aki 12 éve próbálja rendbe hozni azt, amit mások elb@sztak azon a szegény lovon.
tényleg ennyire nem érdekel a lovad?! ha egyszer tönkre mennek a lábai abból már sohasem lesz ló!minek tönkre tenni egy egészséges lovat?"eladom": ki venne meg a elbaszott(bocsánat a kifejezésért) lábú lovat? nagyvalószínűséggel senki! a másik "menhelyre adom" van ott elég ló, nem kell még1 akivel szenvednek!
Igaz a te lovad,azt csinálsz vele amit akarsz, de ha egyszer ennyire meg akarod tanytani neki,akkor tanítsd,de akkor viseld a következményeit is és gyógyítgasd a lábát!!Gondolkozz el egy kicsit!!!
Felelőtlen vagy, szánalmas vagy, és ostoba vagy!
Neked NEM VALÓ LÓ! Egyáltalán, semmilyen élő állat sem való neked! Még egy szobanövényt se bíznék rád!
Ha nem érdekel a lovad egészsége, minek neked egyáltalán ló? Hogy felvághass vele? Hogy villoghass vele? Te tipikusan az a magamutogató, felvágós hülyegyerek vagy, akinek sok pénze van, és divatból Fríz lovat vetet a szülőkkel, és ágaskodni akarja tanítani, mert most az a "menő"... Szánalmas!
Nem jó ötlet ágaskodni tanítani egy lovat.
Én mondjuk épp leszoktatom róla. Ha megtanítod neki, hogy csinálja, elég ha párszor leesel, rájön, hogy ez jó dolog, és soha az életben ki nem neveled belőle többet.
Felesleges azért megtanítani neki, mert jól néz ki. Veszélyes, vigyázni kell vele.
Jaaa, szóval hogy kitörlöd azt hozzászólásodat, "kedves" Kérdező, amiben azt ecseteled, hogy te nem vagy kíváncsi a "hülyeségeinkre", és amiben azt írtad, hogy téged egyáltalán nem érdekel, ha a lovadnak vagy a lábának bármi baja lesz, mert akkor majd eladod, vagy menhelyre küldöd, és veszel egy újat helyette...
Gyáva, szánalmas kis... izé vagy. Mert embernek nem tudlak nevezni, bocsi.
Aki ilyet ír a lováról, az nem lovas, és annak még egy marék föld sem való, nem hogy élő állat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!