Miért engem választott?
Kezdem azzal,hogy nem értek a lovakhoz.Sosem volt lovam,és soha nem lovagoltam.Csak simogatom őket.
Nem vágyom lóra,és lovagolni sem szeretnék.Voltaképpen egy kicsit félek tőlük.
Ennek ellenére a párom szeret lovagolni,és amikor csak tehetem elkísérem a lovardába.Amíg a párom,és a többiek lovagolnak,meg csinálják amit kell,addig én élvezem a jó időt,pihengetek,sétálgatok,elvagyok magamban.
Na és itt jön a fura rész.Beszoktam menni az istállóba amikor a többiek is bent vannak.Én nem csinálok semmit,csak hallgatom a fiúkat,nézem hogy dolgoznak a lovakkal.Van egy ló amelyik az ajtó mellett lévő karámban szokott lenni.Akárhányszor bemegyek az istállóba nyerít egy jó hangosat,és már dörgölődik is hozzám.Mivel nem messze állok a kerítéshez( nem akarok útban lenni,így az a megfelelő hely) a ló már a vállamra rakja a fejét,piheg a fülembe stb..Mindig simogatom,szinte bújik hozzám.Ha nem figyelek rá,akkor a pulcsimat harapdálja,húzza.A többiek szerint valamiért kedvel a ló engem.De miért?? Sosem gondoztam,nem lovagoltam rajta..Csak simogatom,beszélek hozzá,ha bent vagyok.(na jó néha lopok neki répát)
A héten kétszer voltunk a farmon.(holnap is megyünk) Mind a kétszer úgy örült nekem,mintha várt volna(de gondolom ez képtelenség,csak én gondolom így)
Akik értenek a lóhoz.Elmagyaráznátok,hogy mivel érdemeltem ki ezt,??Miért engem nézett ki magának??Hiszen én alapból félek a lovaktól.
36/N
Találkoztál már olyan emberrel, hogy ránéztél és - Jé milyen szimpatikus!
Én már igen. Nagyon furcsa érzés. A lónak valószínűleg tetszel. Tetszik neki a viselkedésed. Olyan ez mint az embereknél. Van akit kedvesnek találsz, va akit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!