Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért engem választott?

Miért engem választott?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal,hogy nem értek a lovakhoz.Sosem volt lovam,és soha nem lovagoltam.Csak simogatom őket.

Nem vágyom lóra,és lovagolni sem szeretnék.Voltaképpen egy kicsit félek tőlük.

Ennek ellenére a párom szeret lovagolni,és amikor csak tehetem elkísérem a lovardába.Amíg a párom,és a többiek lovagolnak,meg csinálják amit kell,addig én élvezem a jó időt,pihengetek,sétálgatok,elvagyok magamban.

Na és itt jön a fura rész.Beszoktam menni az istállóba amikor a többiek is bent vannak.Én nem csinálok semmit,csak hallgatom a fiúkat,nézem hogy dolgoznak a lovakkal.Van egy ló amelyik az ajtó mellett lévő karámban szokott lenni.Akárhányszor bemegyek az istállóba nyerít egy jó hangosat,és már dörgölődik is hozzám.Mivel nem messze állok a kerítéshez( nem akarok útban lenni,így az a megfelelő hely) a ló már a vállamra rakja a fejét,piheg a fülembe stb..Mindig simogatom,szinte bújik hozzám.Ha nem figyelek rá,akkor a pulcsimat harapdálja,húzza.A többiek szerint valamiért kedvel a ló engem.De miért?? Sosem gondoztam,nem lovagoltam rajta..Csak simogatom,beszélek hozzá,ha bent vagyok.(na jó néha lopok neki répát)

A héten kétszer voltunk a farmon.(holnap is megyünk) Mind a kétszer úgy örült nekem,mintha várt volna(de gondolom ez képtelenség,csak én gondolom így)

Akik értenek a lóhoz.Elmagyaráznátok,hogy mivel érdemeltem ki ezt,??Miért engem nézett ki magának??Hiszen én alapból félek a lovaktól.

36/N

2012. máj. 12. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
De édes.:) Szerintem egyszerűen bejössz neki.:))
2012. máj. 12. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Találkoztál már olyan emberrel, hogy ránéztél és - Jé milyen szimpatikus!

Én már igen. Nagyon furcsa érzés. A lónak valószínűleg tetszel. Tetszik neki a viselkedésed. Olyan ez mint az embereknél. Van akit kedvesnek találsz, va akit nem.

2012. máj. 12. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hallotta a hangodat, ami szerinte megnyugtató volt, élvezte ahogy simogatod, és ezeket az érzéseket párosította az arcodhoz, hangodhoz, ezek által kialakult feléd egyfajta szimpátia a részéről :)
2012. máj. 12. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsivel földhözragadtabb válasz, hogy a ló unatkozik. Ha bent van egész nap, akkor ez elég reális lehetőség. Mivel te odamész hozzá és szórakoztatod, ezért keresi a társaságod.
2012. máj. 12. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az is elképzelhető, hogy nem sokat van szeretgetve, babusgatva, így az is elég volt neki, hogy te akár egyszer megsimogattad. Ez olyan kellemes élményként maradt meg benne, hogy azóta mindig vár. :)
2012. máj. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!