A lovastáborokban sokat lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Szóval többet lehet tanulni, mint a sima lovasórákon?2012. máj. 5. 09:11
1/7 anonim válasza:
Egymástól sokat, viszont az egyéni fejlődést szerintem hátráltatja, amikor bedobnak 5-10 lovast a karámban aztán köröztetik őket a támaszkodást még hírből sem ismerő lovakon. Én egyszer voltam ilyen helyen elég is volt. Fejlődni nem fejlődtem, mert nem figyeltek ránk annyira, nem javították ki a hibáinkat, csak ellötyögtünk napi 2 órát. Maga a hely nem volt rossz, meg a csapat is jó volt, de szakmailag ne várj túl nagy fejlődést, ha csak nem valami kislétszámú táborba mész, ahol oda is figyelnek rátok és plusz infókkal is ellátnak titeket.
2/7 A kérdező kommentje:
Aha, értem. A Vegas Farm jó?
2012. máj. 5. 09:36
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Engem a Ti véleményetek érdekel! ;)
2012. máj. 5. 10:27
5/7 anonim válasza:
A vegas-ban nem voltam, de szerintem igen. A táborokban az a jó, hogy nincs napkihagyásod, egymást követő napokban mindig lovagolsz. Persze ez függ a tábor minőségétől, az órák hosszától. Ha van elméleti oktatás ott is jókat lehet megtudni. :) Nálunk külön foglalkoztak a gyerekekkel, legfeljebb 2 ember lovagolt egyszerre :)
6/7 anonim válasza:
van ahol nagyon sokat lehet fejlődni :) Én mosjuk láttam ezt is, azt is, most szerencsére találtam egy jót :)
7/7 anonim válasza:
Igen, ha jó helyre mész, sokat lehet tanulni. A gyerekek motiválják is egymást, ha megnézed mások óráját, abból is sokat tanulhatsz. Viszont sok helyen csak ellötyögnek a lovon a meghirdetett napi 2 óra lovaglás helyett 1-másfél órát aztán viszontlátásra. Ha már ott vagy, ne szégyellj kérdezni, ajánld fel, hogy segítesz lópucolásban vagy trágyázásban, vagy megnézed, hogy nyergelik fel a lovat. Ha valamire kíváncsi vagy, kérdezd meg az oktatótól vagy akik a lovak körül vannak. Sajnos az a tapasztalatom, hogy alig van lovarda, ahol tanítani akarnak, inkább csak az működik, hogy bedobod a pénzt, a ló pedig meg alattad egy órát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!