Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lovastáborokban sokat lehet...

A lovastáborokban sokat lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Szóval többet lehet tanulni, mint a sima lovasórákon?
2012. máj. 5. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Egymástól sokat, viszont az egyéni fejlődést szerintem hátráltatja, amikor bedobnak 5-10 lovast a karámban aztán köröztetik őket a támaszkodást még hírből sem ismerő lovakon. Én egyszer voltam ilyen helyen elég is volt. Fejlődni nem fejlődtem, mert nem figyeltek ránk annyira, nem javították ki a hibáinkat, csak ellötyögtünk napi 2 órát. Maga a hely nem volt rossz, meg a csapat is jó volt, de szakmailag ne várj túl nagy fejlődést, ha csak nem valami kislétszámú táborba mész, ahol oda is figyelnek rátok és plusz infókkal is ellátnak titeket.
2012. máj. 5. 09:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Aha, értem. A Vegas Farm jó?
2012. máj. 5. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
2012. máj. 5. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Engem a Ti véleményetek érdekel! ;)
2012. máj. 5. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A vegas-ban nem voltam, de szerintem igen. A táborokban az a jó, hogy nincs napkihagyásod, egymást követő napokban mindig lovagolsz. Persze ez függ a tábor minőségétől, az órák hosszától. Ha van elméleti oktatás ott is jókat lehet megtudni. :) Nálunk külön foglalkoztak a gyerekekkel, legfeljebb 2 ember lovagolt egyszerre :)
2012. máj. 5. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
van ahol nagyon sokat lehet fejlődni :) Én mosjuk láttam ezt is, azt is, most szerencsére találtam egy jót :)
2012. máj. 5. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, ha jó helyre mész, sokat lehet tanulni. A gyerekek motiválják is egymást, ha megnézed mások óráját, abból is sokat tanulhatsz. Viszont sok helyen csak ellötyögnek a lovon a meghirdetett napi 2 óra lovaglás helyett 1-másfél órát aztán viszontlátásra. Ha már ott vagy, ne szégyellj kérdezni, ajánld fel, hogy segítesz lópucolásban vagy trágyázásban, vagy megnézed, hogy nyergelik fel a lovat. Ha valamire kíváncsi vagy, kérdezd meg az oktatótól vagy akik a lovak körül vannak. Sajnos az a tapasztalatom, hogy alig van lovarda, ahol tanítani akarnak, inkább csak az működik, hogy bedobod a pénzt, a ló pedig meg alattad egy órát..
2012. máj. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!