Szerintetek melyik a legfinomabb zabla?
Igazából egy jó kéz mellett egy egyszer vagy kétszer tört zablánál finomabbat nem nagyon kell keresni, esetleg a gumis valamivel finomabb. Kétszer tört gumisat amúgy én még nem is láttam.
De a baj az, hogy nincs az a zabla, ami a kemény kezet kompenzálni tudja, míg puha kézben a feszítő se okoz fájdalmat. Ha annyira kemény a kezed, akkor inkább a zabla nélkül lovaglás irányában kéne továbbképezni magad.
A legFINOMabbak az alma ízesítésű plastic zablák :)
Szerintem próbálj meg egy kétszer tört plasticot. Találtam neked ilyet almásban csak elég drága... [link]
De dicsérik a duplán tört üreges csikózablát is, és vannak ilyen extra könnyű, kék zablák, amik azt hiszem amellett hogy üregesek, sokkal könnyebb anyagból is készülnek.
Mondják, hogy a lovak jobban szeretik a réz-zbalákat az ízük miatt, de a réz nehezebb, így erősebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!