Ti mit gondoltok az ilyen emberről?
Van a lovardában egy csaj van saját lova. Viszont a lovát heti 1x látogatja, amikor kedve szottyan "majmoskodni". Mielõtt lovagolna az apja leápolja a lovát és felszerszámozza. Egy 20 percet lovagol, leszáll s az apja kezébe nyomja a kantárszárat, és seggét rázva kivonul a fedelesbõl! Így az edzés után az apja sétáltatja le a kancát, õ is szerszámozza le õ is pucolja le, miközben a csaj a nyergesben mobilozik, multkor épp sminkelt.
Én nem értem az ilyen embereket! Ha nekem lenne olyan szerencsém h saját lovam legyen biztos nem hagynám h más végezze el a feladataimat a ló körül. Ha nem is lenne idõm minden nap lovagolni, azért biztos h meglátogatnám, lecsutakolnám. De ez a liba heti 1 x néz rá a lovára, akkor is csak lovagol. Ha kilóméterekre lakna az istállótól akkor talán megérteném, de csak 2 utcányira lakik a lovardától!!!
Ti mit gondoltok errõl a viselkedésrõl??
Bárkit megkérdeztem az istállóban senki nem volt azon a véleményen mint én h ez egyáltalán nem lovashoz méltó viselkedés! Azt mondták, hogy azt csinál amit akar, és még túl fiatal ahhoz h istálló munkát végezzen. Ja különben 13 éves a csaj!!! Engem ez a majomparádé nagyon idegesít!
Persze, igazad van, az ilyen nem lovasember. De ha heti egyszer jön, akkor ne zavarjon, érezd jól magad, és ne foglalkozz vele.
Az ilyeneket egyébként is utoléri a sorsuk, nálunk is volt ilyen bértartó, volt 3 lova, nagy terepjáró, stb.
Aztán bebukták a bizniszt, elfogyott a pénz, se ló, se autó, a múltkor láttam, hogy vonattal ment dolgozni. A gyerekei is biztos megtanulták, hogy milyen, ha nincs minden a seggük alá rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!