Szerintetek hogy ugrik (ugrok) és mit gondoltok az akadályomról?
Figyelt kérdés
Az akadályt saját kezűleg csináltam!:) És mit gondoltok a paciról és rólam? Nemkéne előrébb dőlnöm? Előre is köszi a segítségeket és a tanácsokat!:)2012. ápr. 11. 21:45
11/12 A kérdező kommentje:
Van edzőm... A rud nekem tökéletes és a lónak is! Ha eltörik akkor ez van! Csinálok másikat! Akik a tartásommal jöttek azoknak köszönöm!:) Rajta leszek az ügyön!:))
2012. ápr. 12. 20:21
12/12 anonim válasza:
Nem tökéletes a lónak mert hasáb alakú vagyis éle van, neked is sokkal jobban fáj, ha az asztal élébe rúgsz, mint egy hengeres dologba. A masszívság mert azért fontos, mert nagy terhelést kibírnak, nem hiába vastagabbak. Az ilyen rudak nem bírnak sokat és szilánkosan törnek, úgy pedig a ló is könnyebben sérül.
Te kértél véleményeket és tanácsokat, az hogy megfogadod vagy sem már a te dolgod. De azt nem értem, ha van normális edződ akkor miért a mi véleményünket kéred ki? Elvileg ő a hozzáértő, egy két kép alapján meg nem lehet a teljes lovaglásodból következtetésetek levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!