Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mivel vehetném rá a szüleimet...

Mivel vehetném rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy lovat?

Figyelt kérdés

Kitűnő tanuló vagyok 12/L és amióta az eszemet tudom lovat szeretnék.

A pénzemet is elég régóta gyűjtöm

2012. ápr. 6. 21:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
És mennyid van?
2012. ápr. 6. 21:51
 2/23 A kérdező kommentje:
80 ezer
2012. ápr. 6. 21:53
 3/23 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, de ez milliókba is kerülhet néha. Már úgy értem, hogy ha azt a lovat élete végéig megtartod. Szóval ehhez elég gazdagnak kell lennetek.
2012. ápr. 6. 21:57
 4/23 A kérdező kommentje:
nekem nem kell ilyen profi ló egyszerűen csak egy megértő ,,lótárs,, akin még lovagolni is lehet (nem nagyok az elvársaim és versenyekre sem vágyok mert annyira jó nem vagyok)
2012. ápr. 6. 21:59
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
A legolcsóbb helyen is havi 25 ezer a bértartás + 10 az egyéb költségek, ha nincs semmi baja. Nem az egyszeri megvétel a drága benne, és sajnos 80 édeskevés, annyit kéthavonta össze kéne szedned...
2012. ápr. 6. 22:05
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
80 ezer nem elég egy lóra. Ebből 1 havi bértartás kijön. Valószínűleg nem azért nem vesznek neked lovat, mert nem vagy elég jó tanuló stb... Egy ló nagyon drága, egy sima hobbilovat megveszel 400-500 ezerért, ott van a havonta az etetése, ha lovardában tartanátok akkor a bértartás az is drága. Ráadásul előszőr nemcsak a lovat veszitek meg hanem az összes felszerelést ami szintén kijön vagy 100 ezerből. Én azt mondom hogy előszőr csak tanulj meg valahol lovagolni, tanulj sokat, gyűjtögesd a pénzt, hogy majd későbbiekben vehess magadnak egy lovat.
2012. ápr. 6. 22:09
 7/23 anonim ***** válasza:
29%

Nekem sikerült rávennem őket. És gimis ballagás után vettek nekem egy lovat. Nem is a drága fajtából, 200 ezerért.

Nem tanultam tovább, dolgozom. És havonta 45 megy el simán a lóra. Plusz oltás, féreghajtás, kis ez, kis az, kovács, stb.

Nem egyszerű eltartani egy lovat. Pénzbe kerül. Nem kevésbe. Ha nem tudod eltartani magad, és a szüleidet rá kéne venni, akkor nyilván nem akarnak lovat. Márpedig nekik kéne fizetniük, így meg kell értened.

2012. ápr. 6. 22:11
 8/23 A kérdező kommentje:
nálunk hely van és a pénzbe a szüleim is beszállnának nekem csak jó érvek kellenének
2012. ápr. 6. 22:12
 9/23 anonim ***** válasza:

Ha a szüleid benne lennének, nem kéne győzködni őket.

Mondd meg, hogy gondozod, stb.

De nem olyan egyszerű lovat otthon tartani. Tudni kell rengeteg mindent, és 12 évesen egy lovat vállalni közel 20 évre, minden reggel kelni fogsz? Hétvégén is, szünetben is, minden nap? Ha szakad, ha fúj, ha mínusz 20 fok van.

2012. ápr. 6. 23:27
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
Az elmúlt hetekben csak 3-4 szer tették fel ugyanezt a kérdést szóról -szóra .........
2012. ápr. 7. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!