Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Hogyan vehetném rá a szüleimet?

Hogyan vehetném rá a szüleimet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy gabonasiklót, vagy egy leopárdgekkót. csak az a baj, hogy a szüleim félnek tőlük, a tesóm úgyszintén. nem tuodom hogy lehetne őket rábeszélni. ugyan így volt mikor a deguimat vettem. mára az egész család imádja őket, mindenki meg meri fogni.
2011. szept. 17. 14:30
 1/9 anonim válasza:

A szüleiddel menj el sétálni egy nyugodt helyre beszélgetni .Beszélgessetek egy kicsit az állatrol amit szeretnél megvenni.:D

Segíts a házimunkában és kérd meg egyszer hogy engedje meg az állatot :)

2011. szept. 17. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Velem nem lenne szerencséd, mert a válaszom egyértelmű nem.Lehet, hogy a te szüleid másképp működnek, mint én.De ha félek tőle, akkor ne legyen a lakásomban.
2011. szept. 17. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem...ha nekem egyszer lesz gyerekem akkor olyan állata lesz amilyet akar (ha nem túl drága eltartani stb). Gondolom te foglalkozol az állataiddal szóval nekik nem igazán kell őket fogdosni. Én félek a pókoktól de ha a gyerekem pókot szeretne akkor tarthatna ha ő foglalkozik vele. Amúgy nem tudom hogyan vehetnéd rá. Mond nekik sokszor.
2011. szept. 17. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:
hát én sem tudom. :( van 2 cica(mindig csavarognak, nem sok gond van velük) mindig én etetem, játszok velük. van 1 labi vele naponta min 3 órát foglalkozok.. és van 2 degu. öket is én etetem, takarítom stb. lehet azért nem engedi mert úgy gondolják hogy túl sok állat van már? szerintem egyáltalán nem sok.. :(
2011. szept. 17. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Kössél velük valamiféle kompromisszumot.
2011. szept. 17. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy a túl sok állat miatt is. figyelj, az egy dolog hogy te takarítod meg eteted az állatokat. de a kaját ki veszi meg nekik? gondolom a szüleid. és az elég sok pénz. nem is beszélve egy normális méretű terrárium plusz az állat megvételéről. már ez a 2 dolog nem olcsó mulatság. és melegítő kell nekik. nekem részben emiatt nem engedik a gekkót, már nem is próbálkozok a szüleimnél. majd ha nagy leszel és lesz saját házad meg fizetésed, akkor arra költöd amire akarod. igazából megértem a szüleidet, meg végülis az enyémeket is. ez van :)
2011. szept. 18. 00:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én könyörögtem a Deguimért!! Mert anyu írtózik a szőrös állatoktól de végül nagyon megszerette!! Ha a te szobádban van csak nem félnek tőle!!
2011. szept. 18. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:

én annyit tudok hogy az én siklóm+terráriuma(lámpás) 25ezer volt, ez nem éppen olcsó, am apukám is fél tőle már egy éve megvan, de még egyszer se nyúlt hozzá, anya meg bírja :)

és 7-8naponta kell neki kaját venni: egeret és ha kissiklót vennél babaegeret kellene neki adnod, nemtudom lenne-e ehhez lelkierőd, nekem sincs mindig, akkor anya eteti.

amúgy nem kell vele nagyon sokat foglalkozni mert eléggé igénytelen állatok, de a gekkók eléggé érzékenyek minden kis légáramlatra, szal én azért nem tartanék mert félteném :)

ezeket kell mérlegelni mielőtt a szüleidet rábeszélnéd, ha még mindig szeretnéd ülj le velük beszélgetni, de fogadd el a nemleges választ is, akkor még mindig ott van a többi háziállatkád, őket is szeretheted :)

remélem tudtam segíteni

2011. szept. 18. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó munkamegosztás:

Te eteted.

Apád fizeti a villanyszámlát.

Mindenki szagolja.

======================

Hány szerencsétlen kisegeret zabáltatsz fel elevenen havonta?

======================

Majd ha lesz saját lakásod, és egyedül élsz benne, annyi állatot tarthatsz benne, amennyit a szomszédok eltűrnek.

2011. szept. 20. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!