Hogyan vehetném rá a szüleimet?
A szüleiddel menj el sétálni egy nyugodt helyre beszélgetni .Beszélgessetek egy kicsit az állatrol amit szeretnél megvenni.:D
Segíts a házimunkában és kérd meg egyszer hogy engedje meg az állatot :)
én annyit tudok hogy az én siklóm+terráriuma(lámpás) 25ezer volt, ez nem éppen olcsó, am apukám is fél tőle már egy éve megvan, de még egyszer se nyúlt hozzá, anya meg bírja :)
és 7-8naponta kell neki kaját venni: egeret és ha kissiklót vennél babaegeret kellene neki adnod, nemtudom lenne-e ehhez lelkierőd, nekem sincs mindig, akkor anya eteti.
amúgy nem kell vele nagyon sokat foglalkozni mert eléggé igénytelen állatok, de a gekkók eléggé érzékenyek minden kis légáramlatra, szal én azért nem tartanék mert félteném :)
ezeket kell mérlegelni mielőtt a szüleidet rábeszélnéd, ha még mindig szeretnéd ülj le velük beszélgetni, de fogadd el a nemleges választ is, akkor még mindig ott van a többi háziállatkád, őket is szeretheted :)
remélem tudtam segíteni
Jó munkamegosztás:
Te eteted.
Apád fizeti a villanyszámlát.
Mindenki szagolja.
======================
Hány szerencsétlen kisegeret zabáltatsz fel elevenen havonta?
======================
Majd ha lesz saját lakásod, és egyedül élsz benne, annyi állatot tarthatsz benne, amennyit a szomszédok eltűrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!