Melyik a kedvenc lófajtátok és miért?
Figyelt kérdés
Lécci ne ilyen válaszokat:
-azért mert szép
Olyan válaszokat várok hogy mi fogott meg a temperamentumát, a fajtára jellemző vérmérsékletet, a természetét illetően.
2012. ápr. 6. 13:10
11/22 anonim válasza:
nekem a kisbéri félvér, és a magyar sportló :) mindketten jó díjugratók :))
12/22 anonim válasza:
Azt mondja már meg valaki, hogy felnyomnak egy kérdést. Válaszolok, belátásom szerint és lepontoznak Ez mi?????
13/22 anonim válasza:
Utolsó, ne nagyon foglalkozz velük, ha valami van, amit mindenki szeret divatból, de valaki nem, azt egyből kinézik. Itt ha rendes választ adsz, rendszerint lepontoznak...
Amúgy egyetértek veled.
14/22 anonim válasza:
Én is néztem, ha a véleményemet kérik, az hogy lehet hibás??,
15/22 Fuzzi válasza:
Én aBoszniait szeretem. Jó kinézetű, masszív, jól mászik hegyekben. Én egy herélten lovagolok aki 19 éves de 17éves korában is lovagoltam és most sokkal gyorsabb mint akkor! A neve: Fuzzi
17/22 csakegylány_01 válasza:
Shagya arab, mert szívós, fordulékony, és ha jól van belovagolva kecsesen, összeszedetten is lehet lovagolni. Kiváló terepló, és tapasztalataim szerint jó kezek között nagyon nyugodt, de lendületesen lovagolható, western és angol stílusban egyaránt.
(Tudom, hogy egyesek szerint ez egy temperamentumos, szilaj, kényes fajta, de szerintem ez csak idomítás kérdése)
18/22 anonim válasza:
furioso mert az én lovam is az, jól ugrik, kedves nyugodt és megbízható. (bár nem mindegyik)
19/22 flóra13 válasza:
Akhal-teke, mert azon kevés fajták közé tartozik amik alkalmasak távlovaglásra és militaryra is. Örök álmom egy arany színű akhal. Imádom még a fjordokat, mert rajtuk tanultam meg lovagolni, a kiegyensúlyozot, de makacs és élénk természetük. És még a nóniuszok vagyon meg fogtak:-)
20/22 anonim válasza:
angol telivér. mert az én kedvenc lovam is az :) egyszerűen imádom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!