Melyik a kedvenc lófajtátok? Milyen lenne, esetleg milyen van és milyen álmaitok lova?
Figyelt kérdés
Képet is kérek xd2010. júl. 16. 10:54
1/14 anonim válasza:
2/14 anonim válasza:
Nekem a német lófajták tetszenek a legjobban, ha lenne pénzem egy ilyenre, akkor biztosan vennék. Főleg a holsteini és az oldenburgi tetszik.
Ezek közül bármelyiket elfogadnám:
3/14 anonim válasza:
Nekem egy hollandom van :)
De nagyon tetszenek a westernlovak is, pl a quarter vagy az appaloosa
4/14 anonim válasza:
Nekem egy magyar félvérem van♥Bocs nem akarok berakni képet a lovamról
5/14 anonim válasza:
nekem minden vágyam egy kisbéri*.* <3
6/14 anonim válasza:
Angol telivér és az ügetőló a kedvencem,mindkettőt tartanék és versenyeztetném,az ügetőlóval talán én is indulnék amatőrversenyen.
7/14 anonim válasza:
nekem a hidegvérű lovak (pl. shire) és a western lovak (quarter horse) a kedvenceim
8/14 anonim válasza:
Az én kedvenc lófajtám a Nóniusz és az arab:D
9/14 anonim válasza:
Az én pacim egy félvér póni(valószínűleg hucul is van benne), de ha nagyon gazdag lennék, akkor egy csokoládé palominó színű gipsy vannert vennék, vagy egy tinkert :D
10/14 anonim válasza:
Ja, és itt van róla kép is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!