Hol tudok venni zabla nélküli kantárt?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nem áll alatt keresztezett szárral van hanem, pontosan olyat mint ebben a videóban : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=45TJR..
Segítsetek légyszíí :D
2012. ápr. 3. 21:44
11/21 anonim válasza:
21:54 Én ma is láttam és a múlt héten is volt;)
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
14/21 anonim válasza:
Utolsó, az ok, hogy zabla nélküli, de ez a Dr Cook féle, melynél az áll alatt kereszteznek a szíjak, és a kérdező nem ilyet keres.
15/21 anonim válasza:
Szerintem a vidiben az preparált, olyan, mintha kötőféket tenne rá.
Én pedig arra írtam, hogy a Nagy lovasban nincsen zabla nélküli kantár, hiszen kapásból találtam kettőt. Szerintem funkcióját tekintve nem nagy a különbség amúgy sem.
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
Most látom, hogy van bőrből is:
18/21 A kérdező kommentje:
[link] ilyet keresek,hozzá illő kantárral, de magyarországon sehol sem találok ://
2012. ápr. 13. 16:04
19/21 anonim válasza:
Szerintem ilyet max bőrössel tudsz csináltatni itthon, vagy rendelsz külföldről
20/21 anonim válasza:
De ez hackamore, tehát a funkcióját tekintve vadabb, mint a zabla nélküli kantároknak, bár az elv hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!